Ti vennétek autót hitelre?
Nos én 19 éves vagyok, iskolába járok és mellette dolgozom.
Szeretnék venni magamnak egy saját autót ami már egy ideje az álmom. Igazából semmi másra nem kellene költenem, az autó törlesztésén kívül, mert a szüleimmel lakom és szerintem egy pár évig még itt is fogok . 3 milliós autóról van szó. Az autó törlesztésén kívül bőven maradna még pénzem, ami nekem bőségesen elég.( nem szórom a pénzt) 160e ft keresek. Mit gondoltok ez esetben ? A válaszokat előre is köszönöm szépen:)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Igen az önerőről nem írtam, 1 millió ft lenne.
2 milliót szertnék fölvenni. Az autó egy VW Golf 7 lenne.
Mármint Golf VI-ot, ugye?
Golf VII nem jön ki 3 millióból
Nem 6, hanem 7.
3,5 millióért már van azért.
Nem gti-t akarok hanem sima 7eset.
De egyébként a 6 gti sem rosz és az is van már 3,5 körül.
ja, hogy már 3,5 a keret és nem 3?
Mindegy is. Megnézted te csak futólag a kínálatot?
A kb. 330 eladó Golf VII-ből, 8 db van 3,5 millió alatt, amiből 3 db AAA autós hulladék. Tehát a kínálat a kínálat alsó 2,5%-a fér bele a keretbe, ami kb. azt jelenti, hogy el is felejtheted a típust.
Vegyél inkább egy 2.0 Scirocco-t akkor
#18 AAA autónál mind egy hulladék egyébként?
Ezt jó hogy le írtad te is, mert nem először hallom. Valóban így van?
A scirocco nagyon tetszik viszont, mindenki azt mondja rá hogy a 2.0 tsi nem jó. Gyárilag hibás. CAWB motorkód asszem. Eszi az olajt nagyon, kokszosodik.. Nos?
Igen, az AAA autót kerülni kell.
Scirocco-ban ugyanazok a motorok vannak, mint a Golf-okban...
2011 utániak már jók. Vagy vegyél dízelt, mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!