Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek autót hitelre?

Ti vennétek autót hitelre?

Figyelt kérdés

Nos én 19 éves vagyok, iskolába járok és mellette dolgozom.

Szeretnék venni magamnak egy saját autót ami már egy ideje az álmom. Igazából semmi másra nem kellene költenem, az autó törlesztésén kívül, mert a szüleimmel lakom és szerintem egy pár évig még itt is fogok . 3 milliós autóról van szó. Az autó törlesztésén kívül bőven maradna még pénzem, ami nekem bőségesen elég.( nem szórom a pénzt) 160e ft keresek. Mit gondoltok ez esetben ? A válaszokat előre is köszönöm szépen:)

2019. márc. 6. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ahogy jónak látod....az oké,hogy 3 milliós autó,de mennyi hitelt vennél fel? Mert nem mind1,hogy pl 500-at vagy 2 milliót. Én úgy gondolom,hogy ha te nagyon vágysz arra az autóra akkor teljesen mind1,hogy ki mit ír. De azért írok egy egyszerű példát :) nekem nem egy luxus verdám van , a legolcsóbb nyári gumi gyári méretre 14000ft/db ,de én nem szemetet veszek rá és a középkategória 25000/dbtól van...kapott jófélét 34000/db. Téligumi 12000/dbtól ,de az elképzelésem az ilyenekkel kapcsolatba inkább nem részletezem. Szóval jóféle gumi és fékút nedves úton legalább B (pont mint a nyárinál) és itt már 27000től megy,de megkapta a dunlop gumit 42000/db. Tehát fél éven belül röpke 300ezer ráment a 8 gumira. Benzinesem van...a nagynyomású elkezdett szarakodni,kedvezménnyel 160ért vettem + amennyiért kicserélték ,aztán kiderült,hogy a turbóval is vannak gondok, 115ezer volt a felújítás +amiért kiszedték és vissza rakták. 10000 a gyárilag javasolt olajcsere 7000 aminél cseréltetem így átlag 5 hónaponta 0w30 ami kell bele és jófélét kap,pláne,hogy láncos vezérlésű (nem bmw),kedvezménnyel 24000 csak az olaj amit veszek bele. A cascom egy évre 98000ft (hitelesnél alap,szóval kalkulálj bele cascot is), a kötelezőm nem tétel. Ezek a kiadások az első év volt és akkor gyertyák,szűrők stb bele se számoltam,de annyira nem tétel ezek és akkor még jöhet bármikor bármi. Nah és akkor még ehhez hozzá jön,hogy tankolni is kell :) Jól hangzik,hogy marad még pénzed a törlesztő mellett ami neked bőségesen elég,de ha olyan van és rövid idő alatt beszívsz 1-2 költségesebb hibát akkor a törlesztőt fizeted és mellette hónapokig áll az autó mire a javítás árát össze spórolod?? Én úgy gondolom,hogy nem milliós autót kellene a bank pénzén venni,hanem inkább olyat amire van pénzed és el kellene kezdeni gyűjtögetni hiteltörlesztés helyett arra,hogy a szüleidről lassan leváljál...és nem rajtuk élősködve milliós autóra hitelt fölvenni.
2019. márc. 7. 09:20
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

Igen az önerőről nem írtam, 1 millió ft lenne.

2 milliót szertnék fölvenni. Az autó egy VW Golf 7 lenne.

2019. márc. 7. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:

Mármint Golf VI-ot, ugye?

Golf VII nem jön ki 3 millióból

2019. márc. 7. 15:13
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem 6, hanem 7.

3,5 millióért már van azért.

2019. márc. 7. 15:15
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem gti-t akarok hanem sima 7eset.

De egyébként a 6 gti sem rosz és az is van már 3,5 körül.

2019. márc. 7. 15:18
 16/22 A kérdező kommentje:
[link] Példa
2019. márc. 7. 15:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Élvezeti cikkre biztos nem. Csak lakásra, vagy olyasmire ami utána hamar visszatermeli a pénzt.
2019. márc. 7. 17:03
 18/22 anonim ***** válasza:

ja, hogy már 3,5 a keret és nem 3?

Mindegy is. Megnézted te csak futólag a kínálatot?

A kb. 330 eladó Golf VII-ből, 8 db van 3,5 millió alatt, amiből 3 db AAA autós hulladék. Tehát a kínálat a kínálat alsó 2,5%-a fér bele a keretbe, ami kb. azt jelenti, hogy el is felejtheted a típust.

Vegyél inkább egy 2.0 Scirocco-t akkor

2019. márc. 8. 07:06
 19/22 A kérdező kommentje:

#18 AAA autónál mind egy hulladék egyébként?

Ezt jó hogy le írtad te is, mert nem először hallom. Valóban így van?

A scirocco nagyon tetszik viszont, mindenki azt mondja rá hogy a 2.0 tsi nem jó. Gyárilag hibás. CAWB motorkód asszem. Eszi az olajt nagyon, kokszosodik.. Nos?

2019. márc. 8. 12:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Igen, az AAA autót kerülni kell.

Scirocco-ban ugyanazok a motorok vannak, mint a Golf-okban...

2011 utániak már jók. Vagy vegyél dízelt, mint én

2019. márc. 8. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!