Melyik mi? Simson star blokkbol jön ki 4 kábel.
Tisztelt Kérdező!
4 vezeték jön ki a gyújtás alaplapból a világító tekercs, gyújtó tekercs és a töltő tekercsről két vezeték.
a gyújtás vezetéke: Gyári szín jelölése barna/fekete gyújtáskapcsoló 2 lábára kapcsolódik
Világító tekercsről: gyári Szin jelölése piros/fehér amit a gyújtáskapcsoló 59 -es lábára kell kötni.
Töltő tekercsről: Piros /sárga vezeték a biztosíték tábla 59a pontjára kapcsolódik
Töltő tekercs Piros/szürke vezetéke a féklámpa "áramszála" a gyújtáskapcsoló 59 es láb feletti 3-as közösítőre kell csatlakoztatni, féklámpa vezetékkel és a töltőberendezés szürke fekete vezetékével.
Igy írtam le, mert értelmezésem szerint így kérte!
Tisztelt Kérdező!
Ki is lehet mérni, de a legegyszerűbb megnézni!
Gyújtás, megszakító és a kondenzátor felől feljövő vezeték!
Világítás: a világító tekercsről jön, ha nem ismerné föl a világítótekercsnek egy kivezető pontja van.
Töltés és féklámpa tekercs: két kivezetése van, a csapolt kivezetés a töltés felé a biztosíték táblára, a másik a gyújtáskapcsoló közösítőpontjára a féklámpával.
ennyi összesen.
Bocsánat, hogy nem tudtam értelmezni a kérdést.
de nem volt elég részletes a kérdés.
Tisztelt Kérdező!
Mindent leírtam ami alapján beazonosítható a tekercsekről a vezetékek, csak annyi dolga van, hogy levesz a lendkereket, majd az alaplapot és megnézi melyik tekercsre milyen szinű vezeték van forrasztva, ennek ismeretében megnézi mit irtam, beazonosítja a tekercseket és kész, az alaplap levétele előtt jelölje be a gyújtás szöget egy alkoholos filc segítségével, ha jel nem vész el ugyanott rögzítse a gyújtásalaplapot. ez nagyon egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!