Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a véleménye erről az...

Kinek mi a véleménye erről az autóról? Érdemes?

Figyelt kérdés

Ez a típus rég óta nagyon tetszik nekem. Már régebben találtam egyet, de sajnos azt megvették előttem. Igazából aki tud olcsóbbat, vagy magyarországon nyugodtan szóljon, de engem most az erről az autóról alkotott vélemémyeitekre vagyok kíváncsi.

[link]

UI.:az, hogy valaki beír egy bullshitet, az nem azt jelenti hogy meg van válaszolva a kérdés.

2019. márc. 4. 19:56
 1/5 anonim válasza:
2019. márc. 4. 20:31
 2/5 imnard ***** válasza:
Nekem tetszik! Többet sajnos nem tudok hozzáfűzni, sok sikert hozzá!
2019. márc. 5. 08:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem is! Tök szép állapotban van, piros(ez fontos), a motorja talán még eredeti kék(nem kizárt hogy a kaszni is eredeti piros), eredeti dísztárcsák és kormány. Szerintem megéri az árát...
2019. márc. 5. 23:06
 4/5 Legális Technocol ***** válasza:
Szépnek szép, csak épp olyan életkorban van, hogy semmi keresnivalója Magyarországon. Csak olyan járműveket érdemes megőrizni, amik a maguk korában tényleg részei voltak a napi szintű közlekedésnek, az nálunk a '80-as években meg Lada, Ikarus, Barkas, Trabant, Wartburg, Volga, egy-két Ford, Opel meg Fiat. Datsun nem sok járt kishazánkban, nem lehetne belőle itthon korhű veteránautó.
2019. márc. 7. 00:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó de nekem nem magyar korhű veteránautó kell, hanem ez.
2019. márc. 7. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!