2008 VW Passat CC vélemények?
értem
akkor kezdhetek tdiben is keresgélni
kissé röhejes de mégis hol áll meg a fogyi ebben a cr tdiben? én 5ből elvagyok az 1.9el :D de ezekkel össze vissza adatok vannak 3-10ig
Spritmonitor.de
Bar ha neked az octavia 5literes figyasztasara van merevedésed,akkor a cc nagy csalodas lesz........
"megszoktam a 3 pedál kényelmét"
Még csak nem is ültél automata váltós kocsiban ugye?
Egyébként nekem 2.0 CRTDI-m van (140 le, de más kasztniban). Teljesen jó választás. Kettőstömegű nagyjából 200.000-et bír, de kb. mindenben, ezen kívül nincs vele gond. Én nagyon szeretem. Dinamikusan használva 7 liter körül megáll.
Egyszer ülsz be egy DSG-s 3.6-ba, soha többet nem akarsz többet kuplungpedált látni sem.
Amúgy igen, +1 szavazat a CRTDI-nek, nagyon jó motor.
12/14
nincs rá merevedésem de akkor jöhetnek a V6-V8ak azokbol is a karbisok hagy egyen nem? :D
13/14
vezettem is 2.5tdi a4 ami jó egy dugoban de talán még ottse -nekem-
14/14
elhiszem de az amire nekem lesz értelmetlen a 300ló 150is bőven elég a dsg meg oké gyors nagyon gyors de szeretek váltogatni nekem éz az élvezetesebb nem pedig a + - ba tologatni a váltót vagy a kormányon játszani a fülekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!