Hyundai coupe vélemények?
Figyelt kérdés
2000 körüliekre lennék kíváncsi, mennyire strapabíró, mennyit kell javítani, fogyasztását úgy olvastam hogy jó.
Vélemények, tapasztalatok kellenének, mit gondoltok az autóról?
2019. márc. 3. 18:43
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az ez utáni generáció kifejezetten megbízható, jó autó. Erről nem tudom, de a koreai autók elég nagyokat fejlődtek generációnként.
2/6 D. Brasco válasza:
Miert pont a legocsmánnyabb szeriat akarod megvenni a tipusbol?A2002 utaniak legalább vallalhatóak kinezetre is.......ezt ha megveszed örök darab,mert soha nem fogod tudni eladni!
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon bejönnek a 2000 körüliek, szerintem szebbek mint az újabbak.
2019. márc. 5. 19:49
4/6 Legális Technocol válasza:
Hát aki akár új korában, akár használtan ilyen autót vett, az biztos nem azért tette, hogy a gyerekeket iskolába vigye vele, szóval mára ezek is nagyon lehasznált autók lettek - nem hiszem, hogy jól megőrzött darabot ki tudnál fogni. Ha mégis, akkor rakd el a garázs mélyére és ne nyúlj hozzá 20 évig, akkor valószínűleg tied lesz az utolsó darab és esetlegesen gyűjtői értéke lehet.
5/6 anonim válasza:
Azt olvastam róla hogy semmivel sem megy jobban mint egy normál személyautó. Se a futómű, se a motor nem sportos használatra való, csak úgy néz ki, de azt jól csinálja, nekem is tetszenek. De nekem a békalámpás pont nem tetszik...
Inkább ez:
6/6 A kérdező kommentje:
Nem is kell sportautó, elég ha kinézetre az :D
Szerintem szépek, az is amit linkeltél.
2019. márc. 23. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!