SIDLER22 kérdése:
Autó motort szabad veretővel lemosni?
Figyelt kérdés
Szoktam látni, hogy így tisztítják le a motorháztető alatti részeket. Én viszont aggódom és mások is mondták már, hogy bizonyos autókat nem szabad mert olyan az elektronikája, hogy befolyik a víz oda ahova nem kéne. Szóval mit szabad és mit nem?2019. márc. 3. 09:48
11/12 anonim válasza:
Az eső mondjuk nem 140 barral jön. A hétvégén néztem, hogy nálam pl a motortérben több alatrészen, burkolatokon rajta van egy nagas nyomású mosó képe és át van húzva. Szerintem nem véletlenül... De a saját autójával mindenki azt csinál, amit jónak lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!