Két-három milliós BMW, Audi, Mercedes autók fenntartása valóban nagyon drága vagy csak népi monda?
Valaki leírna esetleg pár példát akinek hasonló korú autója van , hogy mikre megy el a sok pénz?
Jelenleg megbizható Suzuki Swiftem van, de olyan autóból szeretnék kiszállni amiben azért jobban megnéznek, illetve az se lenne rossz ha jól gyorsulna.
"De nagyobb tekintélye van egy BMW-vől kiszállni mint egy Suzuki Swiftből."
Hát nem tudom... Ennyiért nem kimondottam fiatal, pár éves BMW-t kapsz, hanem olyat ami már kezd benne lenni a korban. Ha egy öregedő BMW-ből szállsz ki, semmivel nem gondolom jobban, hogy "hú de gazdag csávó lehetsz", mintha egy vadi új Swiftből szállnál ki.
Talán aki nem ért az autókhoz, mondjuk a discoban az üresfejű butábbik tinilányokat lehet meg tudod ezzel vezetni. De az elég gáz lenne az önbecsülésemnek, ha ilyen trükkökkel kellene farkat hosszabbítanom. De hát nem vagyunk egyformák, mindenki másképp van ezzel ezek szerint.
Ha olyan minőségben akarsz fenntartani egy ilyen autót, ahogy mondjuk az emberek egy hasonló árú Focus-szal vagy Astrával teszik akkor igen, sokba kerül. Ha jó a faluszéli, be nem jelentett autószerelő, aki főállásban kéményseprő és az indexre köti a távolsági fényszórót, akkor viszont egész olcsón megoldható.
A probléma viszont nem is ez, hanem az értékvesztés. Még egy 3 milliós Hyundai vagy Toyota a következő ~5 évben elveszti a vétel-kori értékének a felét, addig a BMW bőven többet amortizálódik, s 1,5 helyett nem tudod majd csak 1 millió forint körül eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!