Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki van úgy az autókkal, hogy...

Ki van úgy az autókkal, hogy neki mindegy csak guruljon?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjátok!

És miért?

És mi nektek az hogy mindegy csak guruljon? Milyen autókra értitek?

2019. márc. 1. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem mindegy. Pár éve még úgy voltam, örülnék egy régi swiftnek is. Most van egy 2017es céges focusom, így már nem szívesen adnám sokkal lentebb a szintet. Meg jó lenne bele pár extra, tolató kamera, radar, automata váltó. Vagy csak egy kartámasz.

Kort és nemet.

2019. márc. 1. 23:34
 12/14 anonim ***** válasza:

1.5-os automata swift

Nem egy versenyauto de ha egyedul utazok vele siman kilehet elozni a 70-80-al “totyogokat”

19/f

2019. márc. 1. 23:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem az a fontos, hogy megbízható legyen. Ha elmegyek vele valamerre onnan vissza is vigyen gond nėlkül. Nem vagyok egy markaba vagy típusba se belebolondulva. Hasznalati tárgy amire odafigyelek, minden szüksėges dolgot cserėt megkap, de ennyi.
2019. márc. 2. 07:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Én mindig Suzukit veszek, Max. 500 ezer forint a felső határ. Nekem az a lényeg, hogy minél olcsóbban jöjjön ki az autózás. Inkább a gyerekekre költöm a pénzt.

Kort és nemet.

2019. márc. 2. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!