Szerintetek vegyek Ford Sierrát első autónak?
Figyelt kérdés
Ha minden jól megy, nem sokára kezdem a vezetést, és ha a jó isten megsegít menni fog a dolog, utána pedig szeretnék venni egy olcsóbb autót. Szép, karakteres autónak tartom a Sierrát. Értelmes autós berkekben tisztelik ezt a típust. Öreg már tudom, de 1-2 évre jó lehetne nem? Valamelyik benzinesre gondoltam, talán a 2 literes lenne a legjobb, az 1.6-ot mindenképp kerülném egy ekkora autóhoz. Hátsó kerekes, tudom, hogy ez télen pl. akár hátrány lehet. De egyébként egy ilyen miben más, mint egy első kerekes? Másképp kell vezetni? Akinek volt már ilyen autója, vagy ismerősének, leírhatná a tapasztalatait. Talán még mindig élvezhetőbb autó, mint akár egy 10-15 évvel fiatalabb.2019. márc. 1. 18:17
11/15 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem írni, de egyébként MK2.
2019. márc. 2. 09:21
12/15 A kérdező kommentje:
Néztem használtautón, már 250-ért is van, ami úgy aránylag normálisnak tűnik. 3-4 kilóért pedig az autó korához képest eléggé szép darabok vannak. Legalábbis ahogy én látom laikusként.
2019. márc. 2. 09:24
13/15 anonim válasza:
A 350e ft-os piros valóban nem rossz.
Abban legalább már van szervó!
Nem olyan élvezetes ám vezetni egy ilyet szervó nélkül :) Ez nem Corsa kategória ami 7-800kg és el van szervó nélkül is.
ABS nincs benne szóval nedves vagy poros úton nem érdemes vele száguldozni mert vészfékezésnél keresztbeállás lesz belőle.
A 2000-es benzines motor azért enni is fog egy kicsit.
14/15 anonim válasza:
Vedd meg, de figyelj az állapotára, hogy ne azzal kelljen kezdened, hogy beleborítod a kocsiba a vételárat még egyszer.
15/15 anonim válasza:
Az alkatrészek nem drágák hozzá.Nincs túlbonyolítva elektronikával mint a maiak.Egyszerű mint a faék.A hátsókerék hajtás miatt sem bonyolult megtanulni vezetni,viszont a benzint 10 liter környékén fogod százon tankolni még óvatos vezetésnél is,de tágas és kényelmes hosszútávon is.Az üzemanyaggal etetése,ha nem gond a jövőben sem,akkor semmi baj,vegyél egy jó állapotban lévőt.Vigyél magaddal egy szakit a vásárláshoz.A kasztni ne rohadjon még alulról sem és a motort ne keljen rögtön generálozni.Olajat borítsd ki belőle,csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!