Vegyek új motort? Vagy spóroljak, és vegyek jobb kicsit?
Van Felíciám, 98-as kiadás, 50 kw motorral. Én örülök, hogy el tudok vele menni ide-oda, de ezzel csak a problémák vannak. Nemrég volt cserélve startér, nem startolt. Akkumulárort állandóan kellett tölteni, vagyis a nagyapám mindig töltötte az akkumulátort, és így tönkre is ment. Így akkor nem csak az akkumulátort kellett cserélni, hanem startért is. Oké ez nem minden.
A fék villanyom hátul nem világít, el van égve a kábel, már megvagyok beszélve az autószerelővel, hogy mikor tudhatnék megállni nála. Továbbá: Amikor jövök lefelé a partról, akkor rezeg az egész kormány, és ahogy fékezek mintha valami súrolná, hogy valami el van kopva a fék vagy micsoda. Nyáron fűtenem kell, mert amikor dugóban vagyok akkor megy fel a víz elég gyorsan. És nem elég hogy nyáron kint 40 fok van, de az autóban is meg kell sülnöm.
Előzésnél nagy problémát okoz. Hiába nyomom a padlógázt, iszonyatosan nehezen tudja magát szét szaladni. Volt Roomsterünk, 1.2 motor, azzal könnyebben előzgettem, azt már megszoktam, csak sajnos eladtuk, és vettünk tiszta új Kia sportágat. Apukám állítása szerint 50 Kw volt a motorja. Csakhogy amikor ráléptem a gázra, mintha repültem volna. Én szerintem több mint 50 Kw volt.
Szerintetek vegyek új kocsit? Vagy mit csináljak? Nem akarok nagy menő lenni, csak még félelem van bennem amikor előznöm kell. Nem vagyok magabiztos az előzésnél. Kérlek adjatok tanácsokat.
Köszönöm.
Vegyél másikat , jobbat vagy újat.
De azt honnan veszed hogy kötelező előzni.
Ezeknek már az is nagy szó ha normálisan eltudnak gurulni.
Ne erőltesd . lehet többre méssz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!