Ti melyik típust válsztanátok, melyik a jobb?
Bmw E46 330i vagy BMW E60 525/30i (motortípus kb mindegy csak MANUÀLIS legyen ennél ez a fontos és csak 2003-2005-os darabok amik még M-motorkódosak.)
Szerintetek melyik a jobb, megbizhatóbb autó?
Osztom az első véleményét.
De én csak E46-ot tudnék elképzelni, coupe-t magamnak. Az E60 az egyik legrondább, legjellegtelenebb BMW szerintem.
Viszont E46-ot, szépet, jót venni csak irreális összegért lehet.
Nem olyan rossz ám az E60, mint azt híresztelik, főleg a sor6 benzinesek. Van aki utálja a formáját, van aki kimondottan imádja. Én például imádom az E60 formáját, mai napig szép, feltűnő darab, míg megfigyeltem, hogy például az F10-es 5-ös BMW-k a visszafogott formájukkal teljesen beleszürkülnek a forgalomba, unalmas autók. Az E46 sem tetszett sosem, bár sokan imádják a formáját.
Na de ha a megbízhatóság a lényeg, az E46 tuti jobb, viszont az E60 újabb konstrukció, modernebb, nagyobb, kényelmesebb és szebb.
Ha szedán, akkor E60. Nekem személyesen nagyon tetszenek a facelift-es E60 hátsó lámpái.
Tudtommal az E60-asok közül a korai daraboknak volt az elektronikával nyűgje, de a motorok tekintetében megbízható(első sorban M54, M57, esetleg M47).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!