Milyen dobozos autót ajánlanátok össz-vissz 4 millió forint-ig?
2-max 5 személyes, hogy ugye hátul is maradjon hely.
Az mind1, hogy menyit eszik, a cég fizeti a benzint.
Ha van kérdés, bővebb infókról írjatok.
ellent kell mondanom az egyik előttem szólónak, a vw nagyon faszán megcsinálta a transportert, de a caddy úgy szar, ahogy van.
franciákkal szintén baj van általában, kangoo/berlingo/partner többet vannak szervízben mint az úton,
Opel Combo szintén nagyon rosszhírű
Az általánosan trágyának titulált olaszokat viszont kivételesen ajánlani tudom
Fiorino vagy Dobló, valamint a Fiorino testvérmodelljei, a Némo és a Bipper is jó
a 4 millával az a baj, hogy a Doblóval kb pont össze tudsz belőle hozni egy jól felszereltet, a kistesók vastagon alatta vannak, de sokkal kisebbek is, az egyel nagyobb kategória meg pont 4 felett kezdődik
Kedves 05:07-es. Néhány gondolat a hozzászólásodhoz:
1. A saját tapasztalatomat írtam a Combo-ról..
2. Örülj neki, hogy jót fogtál ki és a tiéddel nincs baj.
3. A Combo-t amiről írtam 3-an használjuk és a legfiatalabb kolléga is legalább 10 éve vezet, egyikünk se gyorsulási versenyekre, vagy driftelésre használta (am. egy másik Combo is van a cégnél, ami szintén egy rakat sz@r).
4. Tudtommal egyikünk se f@szkalap...
5. Ne mondd már, hogy egy 5 éves, alig 130 000 km-t futott autónál normális, hogy gallyra megy a turbó...
6. Ne mondd már hogy normális az, hogy az autó többször járt hibakiolvasáson, mint úton..
7. Ne mondd már hogy normális az, ha egy 5 éves autó több helyen rohad..
Röviden ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!