Ha kezdek egy quaddal, és később motorra valtok, abból lehet baj?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy tudom majd vezetni, nem lesz nehezebb mert quadot vezettem előtte? Ültem már simsonon, 1-esbe mentem is vele, ennyi a motoros tapasztalatom. Mondjuk egy 200 ccm gyengusz quadrol egy 125-os 2T crossra váltanek. 🤔2019. febr. 28. 19:40
1/3 anonim válasza:
Minden tanulható.
A motorozás alapja a két keréken egyensúlyozás (kerékpározás), nem a quad.
A quadozásnak is megvan a haszna, de ha valaki direkt a motorozás miatt akar quadot venni, az szerintem fölösleges kitérő.
Az nem volt benne a kérdésben, hogy milyen quad, és hol használnád, de a quadokról tudni kell, hogy azok többsége sport eszköz, nem jármű, közúton tilos közlekedni vele, csak zárt pályán használható.
A közúti közlekedésre alkalmas quad kevés van, és elég boros az áruk, nem véletlenül ritka a közúton, közterületen közlekedő quad.
Hasonló a helyzet a cross motorokkal - azoknak is kell közúti közlekedésre alkalmas, gyári minősítés.
A versenypálya más téma, de az erdő, mező nem versenypálya.
2/3 A kérdező kommentje:
Wexxtor zongshen 200, szinte teljesen felújítva, nem kozutra szannam, ismerős telken mennék vele. De akkor szerinted jobban járnek ha mondjuk egy simsonnal kezdek?
2019. febr. 28. 20:53
3/3 anonim válasza:
Felesleges a quad. Nem arra kell neked amire eredetileg, célirányosan szánták! És hát ugye közúton nem is mehetsz vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!