Melyik jogsit csináljam meg motorra? B125 vagy A2? 19/F
B-s jogosítványom van 4 hónapja. Segédmotorkerékpárt vezetek, szeretem is, de hamarosan nagyobb motorra is tervezem lerakni a jogsit.
Mind köztudott, a B125-ös jogosítvány olcsó és viszonylag hamar is meglehet szerezni.
Az A2-es jogosítvány drágább, tovább is tart a képzés, azonban több motor is belefér ebbe a kategóriába.
Nos, 19 évesen, diákpénztárcával melyik lenne a megfelelőbb, gazdaságosabb választás. Nyáron megyek dolgozni, lesz egy kis profitom.
Köszönöm. Meggyőztetek:D
Maradok az A2-nél;)
Mindenféleképpen A2. Megéri belefektetni később megtérül, nagyobb a választék. A2vel még mindig vezethetsz B125ös kategóriásat, fordítva ez nem igaz. Én is készülök A2re (a B-s jogsim féléves) majd ha később pedig lehetőségem lesz a korlátlan A-t is szeretném megcsinálni.
Sok sikert neked. :)
Igen, erre gondoltam.
Apropó. Ti milyen supermotot ajánlanátok a2-es kategórián belül? Sajnos eléggé alacsony vagyok (171cm) ezért túl sok nem jöhet szóba?
Supermoto nemsok de túra-endúró igen.Kb ugyanaz csak jobban felszerelt.
Suzuki Freewind 650
Aprilia Pegaso
BMW F650
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!