Renault Clio vélemények?
2007-es 1.6 16v
100 ezernel picit tobb valos kmrel.
Miert ilyen “olcso” a kategoria tarsaihoz kepest? Ennyire betegagy vagy csak a renault logo miatt nincs erteke itthon?!
Jelenleg egy ezres swiftet vezetek abbol is a legpuritanabb fajtat, ezert gondolkoztam egy clion viszont hozzszoktam hogy csak tankolni kell szinte es ha nagyon problemas auto a clio akkor dobom az otletet hiaba kenyelmes utazni benne
Nincs vele semmi gond.
Nekem 2004-es benzines Megane van 255.000.- km van benne, új kora óta nálam van. Vezérlés és olajcsere volt még csak.
Nekem most thalia van, tipikus nagypapa autó, a volt tulajnak már 2x sikerült felforralnia a motort. Ritka nagy marha lehetett.
255 ezer van benne, ehhez képest szinte 0 rozsda van rajta, és elég masszív egy ketyere.
16 szelepestől viszont félnék, nekem a legegyszerűbb 1.4 van.
Egy dízel opelből szálltam ki, avval már tele volt a f.....om.
Megane-t néztem én is, de annak is torziós a hátsó hídja, az meg hajlamos eltörni, meg elég volt a peugeotokból is nekem. A clio csavarrugós, mint a német verdák.
Ennél biztos nem szakad ki az első lengőkar, mint a buzukinál, szerintem jó kis gépek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!