1/10 anonim válasza:
Ha minden igaz, csak egy motor van, de az két kivezetéses, vagyis előre és hátra is ugyanazon motor dolgozik.
2/10 anonim válasza:
Egy lesz abban. Nekem Peugeot van de abban is csak egy van és előre-hátra az nyomja.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Az a jelenség, hogy előre nyomja, de a hátsóra nem...
eddig működött, de most már nem...
ha egy van akkor mi lehet a probléma?
2019. febr. 4. 18:22
5/10 A kérdező kommentje:
Nos...
a motor működik...
fúvóka nincs eltömődve...
talán lejött a cső...???
nehéz hozzáférni :(
2019. febr. 5. 19:31
6/10 anonim válasza:
Az lehet, hogy a motor működik, de mindkét irányban? A forgásirány változtatásával történik meg az, hogy előre avagy hátra nyom. Szóval teszteld mindkét irányban.
7/10 A kérdező kommentje:
nem tudom tesztelni csak úgy hogy próbálom a szélvédőre nyomja, utána a hátsóra próbálom nyomni a vizet...előre jön is de hátra csak hallom hogy pörög a motor...
2019. febr. 9. 15:33
8/10 anonim válasza:
Honnan tudod hogy hátul a fúvóka ok?
Nincs a rendszerbe valahol belefagyva a nyári szélvédő mosó folyadék?
9/10 anonim válasza:
A motornál van egy kis dugattyó ami el mozog két irányba, attól függ merre forog a motor, és ez akis dugattyú megszorulhatott. A Peugeot-nál ez volt nekem a probléma.
Nekem ilyen van és a fehér , fekete cső között vana dugattyú, az szorult.
Ha egyik irányba viszi de a másikba nem akkor van ilyen hiba.
10/10 A kérdező kommentje:
befagyva nincs mert amikor még működött akkor már téli mosóval volt feltöltve...
2019. febr. 13. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!