Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyiket választanátok és...

Ti melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés

Adott kicsivel több mint 2M ft.

A opció: egy 2008-as 5 ajtós 1.5-ös full extrás, automata váltós swift 130 ezer kmel 1.8-ért

B opció: 2012-es mk4-es 1.2-es Swift ugyanúgy full extra kb fele annyi kmrel 2.2M ftert

Ti hogy döntenétek gyűjtenétek még fél misit vagy inkább jobb a “régi” swift ?!

Illetve ha vannak tapasztalatok fenntartási költségekkel akkor azt ne tartsátok magatokban köszi:)

2019. febr. 28. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Látatlanban nem lehet megmondani. Vigyél magaddal egy autószerelőt, és nézzétek át együtt a kocsikat.

Vagy a másik megoldás: mindkét eladó autó tulaját kérdezd meg, mit szólnának hozzá, ha vétel előtt elvinnéd szakszervizbe az autót egy hivatalos állapotfelmérésre. Ha valamelyik tiltakozik, húzódozik ez ellen, akkor az mindenképpen felejtős.

2019. febr. 28. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Az egyik vagy nagyon túl van árazva, vagy a másik alul... Fele annyi idős, fele annyit futott autó szinte ugyanannyiért?!
2019. febr. 28. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagyon rá vagy pörögve ezekre a Swiftekre...

11 éves Swiftért én biztos nem adnék majd' 2 misit. Ha a majdnem fel ennyi idős, fele ennyit futott csak pár százezerrel drágább, akkor szerintem nem kérdés.

2019. febr. 28. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
2 millióért már szétnézhet autók között is, nem kell megragadni a stiftnél.
2019. febr. 28. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

Előző, a swift az egyik legmegbízhatóbb, legszerethetőbb autó a piacon, nem kell lehurrogni..

Amúgy 2 misiért én sem ezt venném, gyűjtenék inkább a legújabb típusra ami elég jelentős ráncfelvarráson esett át az előzőekhez képest

2019. márc. 1. 17:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem a legújabb nem tetszik sajna. A 2010-tol kijott szeriaban megvan minden ami kell, az 1.2-es motor boven eleg nekem hisz tobbnyire csak varosban lesz ugyis hasznalva
2019. márc. 1. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák. :) Én is úgy vagyok vele, hogy a mostani legújabb elég pofás lett, elfogadnám. Az előző "gombóc" szériától viszont a hideg kiráz.
2019. márc. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!