Ti melyiket választanátok és miért?
Adott kicsivel több mint 2M ft.
A opció: egy 2008-as 5 ajtós 1.5-ös full extrás, automata váltós swift 130 ezer kmel 1.8-ért
B opció: 2012-es mk4-es 1.2-es Swift ugyanúgy full extra kb fele annyi kmrel 2.2M ftert
Ti hogy döntenétek gyűjtenétek még fél misit vagy inkább jobb a “régi” swift ?!
Illetve ha vannak tapasztalatok fenntartási költségekkel akkor azt ne tartsátok magatokban köszi:)
Látatlanban nem lehet megmondani. Vigyél magaddal egy autószerelőt, és nézzétek át együtt a kocsikat.
Vagy a másik megoldás: mindkét eladó autó tulaját kérdezd meg, mit szólnának hozzá, ha vétel előtt elvinnéd szakszervizbe az autót egy hivatalos állapotfelmérésre. Ha valamelyik tiltakozik, húzódozik ez ellen, akkor az mindenképpen felejtős.
Nagyon rá vagy pörögve ezekre a Swiftekre...
11 éves Swiftért én biztos nem adnék majd' 2 misit. Ha a majdnem fel ennyi idős, fele ennyit futott csak pár százezerrel drágább, akkor szerintem nem kérdés.
Előző, a swift az egyik legmegbízhatóbb, legszerethetőbb autó a piacon, nem kell lehurrogni..
Amúgy 2 misiért én sem ezt venném, gyűjtenék inkább a legújabb típusra ami elég jelentős ráncfelvarráson esett át az előzőekhez képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!