Mit csinálsz, ha egy ismerősödet nagyon átverik az autószerelők?
Indult onnan, hogy csöpög neki a váltóból az olaj, most már ott tart, hogy motorgenerál. Hölgy az illető, nagyon nem ért hozzá, elmondása szerint bármihez nyúltak az autóhoz, onnantól kezdve jött a baj motorra, váltóra, stb.
A szervíz leginkább ránézésre egy kidobóemberekből verbuválódott társaság, én pár hete még ültem abban az autóban, nagyon szép hangja volt, minden volt benne rendesen, olaj, víz, és 1 hónapja volt is átvizsgáláson az autó, ugyanennél a bandánál.
Egy hölgy munkatársról van szó, nagyon nem akarja, hogy segítsenek neki, ő majd megoldja, de ahogy ismerem, ez kizárt.
Engem viszont nagyon dühít a dolog, csak sejtettem, hogy a nőket ennyire bepalizzák a szerelők, az meg, hogy ezt simán megússzák, és büntetlenül működjenek tovább, másokat átverve, nem fogom hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!