A téli gumit már lecserélitek a kocsin?
nem rosszab a jó!téligumi nyáron sem.
amúgy még nem cseréltem le, majd március 20.-a után.
Nekem külön felnin van a nyári gumi, így mindegy, mikor állok neki otthon, nem befolyásol a gumisnál álló sor.
És reggelente még jeget kaparok az ablakról, így még marad egy ideig, az biztos.
Pár éve is "volt szerencsénk" egy laza márciusi hóviharhoz, úgy hogy nyugi. Egyenlőre maradjon.
Különben is, ha beüt a tuti 15-20°C, akkor elő a szerelőkesztyű/krokodil/keresztkulcs, és mehet a csere. ;)
Nekem is külön felnin van a két szett és ameddig én is kaparom hajnalban a jeget, addig nem teszem fel a nyári abroncsokat.
Egyébként a napforduló évek óta bevállt, mint referencia időpont.
Én ma is 250km-t megyek, nagyrészt pályán, tizenfokokban. Nem leszek tőle rosszul. Nem papírból vagy mogyoróvajból van az a téligumi, ennyit simán kibír.
Kb 1 hét ameddig megbízható meteorológiai előrejelzést lehet készíteni. Azaz semmi nem garantálja, hogy ha most meleg van, akkor egy hét múlva nem szakad le a hó. Én még várok kb egy hónapot, utána dobom át a kerekeket valamelyik hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!