Egy autós újságíró/olvasói számára érdekes lehet egy ilyen autó?
Apukámnak az első autója egy 1991-es évjáratú Audi 80-as volt, ami a mai napig megvan 200 ezer futott kilométerrel.
Újkora óta az övé, tehát ő az első és egyetlen tulajdonosa.
Azon kívül,hogy makulátlan állapotban van 1991 óta vezetve van róla egy (jó pár) füzet, amiben minden egyes kilométer le van írva, minden elvégzett szerviz,alaktrészár,munkadíj, dátumokkal.
Minden egyes dátum mellé oda van írva az év/hónap/nap és hogy aznap mennyit ment a kocsi.
Ha egész nap nem volt használva akkor oda van írva, hogy "nem volt használva". Ha szervizben volt az van odaírva. Ha a szervizben mentek vele akkor az,hogy a szervizben volt és ennyi és ennyi km-t ment, és minden nap végére oda van írva, hogy aznap mi volt az aktuális km óra állás.
Ugyan így, hogy mennyiért lett bele tankolva, hány liter, és minden hónap végén a ráköltött pénz, beleértve az üzemanyag mennyiségét és költségét.
Majd minden év végén egy éves összesítés, utána pedig minden évre visszamenőleg az összesítés és a költségek összefoglalva.
Ezt a mai napig ilyen betegesen vezeti, és elképesztő volt beleolvasni, megnézni.
Random összeadtam pár évet, és mindig stimmel amit az öreg összesített, nincs hiba a számításokban a napi szintű levezetés alapján.
Már önmagában az egész autó megérne egy misét, de hozzá ezek az infók én ilyenről még nem hallottam.
Gondolkoztam rajta,hogy hátha felkeltené valamelyik autós szaklap érdeklődését, ámbár az öreg nagyon ellene van a szereplésnek.
Puszta kíváncsiságból kérdezem,hogy egy cikk erejéig megérné bemutatni ezt az "őrültséget" vagy csak én gondolom érdekesnek?
Ismételve, hogy az autó abszolút hibátlan,eredeti, gyakorlatilag gyári állapotnak örvend.
Jaja írj egy emailt a Totalcarnak...
Ha apukád nem akarna szerepelni akkor szerepelj Te a videóban :)
Lehetséges, hogy érdekesnek találnák és egy youtube videót összedobnának róla.
Ráírsz a facebook-on a totalcarra, vezess.hu-ra meg a többire hogy érdekelné-e őket egy cikk erejéig mert büszke vagy rá és szívesen körbe mutogatnád.
A legrosszabb esetben is max azt mondják hogy "Köszönjük, de most nincs lehetőségünk/kapacitásunk"
Nincs veszteni valód, csinálj pár képet, foglald össze amit itt is és írj rájuk facebook-on. A faternak meg nem kell szerepelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!