Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsisok! Ti szeretitek,...

Friss jogsisok! Ti szeretitek, ha valaki ül mellettetek?

Figyelt kérdés

Nemrég lett meg a jogsim, és városon belül el szoktam menni kisebb utakra. Amikor apu ráér jön velem, és azt vettem észre, hogy ha ott van, nem megy olyan jól. Mindig beleszól valamibe, és tudom, hogy segítő szándékkal, de mégis csak idegesebb leszek. Pl, az oktatómmal úgy tanultuk, hogy parkolásnál tegyem vissza a kocsit 1-esbe és lassan csinaljam,, apu meg rámszólt, hogy azt kettesben kell.

Múltkor telefonált, és kiabált valakivel, én meg már ott voltam, hogy félre állok, mert nagy volt a feszültség.

Ha viszont egyedül vagyok, úgy érzem jobban megy minden.

Voltam már bent Pesten is, amitől eleinte féltem kicsit, minden probléma nélkül ment.

Nektek segít ha valaki van mellettetek, vagy ti is inkább egyedül szerettek vezetni?

2019. febr. 25. 12:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én az elején nem szerettem, mert azt gondoltam hogy a szüleim nem bíznak meg bennem. Most miután egy éve szinte minden nap egyedül vezetek, most már szeretem amikor anyukám beül mellém. Tényleg nem szól bele semmibe, van úgy hogy el is alszik mellettem :D Apukámat viszont most sem szeretem ha beül mellém, ha beleszól valamibe ő is segítő szándékkal, de valahogy én mégsem vagyok olyan nyugodt mint anyukám mellett.
2020. febr. 10. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!