Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hátsó ablakfűtés javítása?

Hátsó ablakfűtés javítása?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Javított már valaki hátsó ablakfűtést? Néztem videót, ahol fázisceruzával megnézi az emberke, hogy melyikben van töltés és ahol nincs ott megkeresi azt a helyet ahol még van, megjelöli, majd barnás anyaggal szép vékonyan kihúzza. Próbálta már valaki? Működhet? Elég sok szál meg van nekem szakadva és eléggé kellemetlen ha be van fagyva, hogy csak 3 csík olvad ki. Illetve az érdekelne, hogy pontosan mi az az anyag, amivel "kipótítja" azt a részt?

videó:

https://www.youtube.com/watch?v=r9NQ46ckgYw

2019. febr. 24. 23:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én december elején végeztem el ezt a műveletet az autómon, teszem hozzá SIKERESEN! Igazság szerint pofon egyszerű a javítás. Fázisceruza sem szükséges hozzá, hiszen többnyire szemmel észrevehető, hol van kisülve, megszakadva a fűtőszál. Meg kell hozzá venned egy fűtőszál javító készletet (én a Loctite-ot választottam LINK: [link] azon rajta van minden utasítás. Arra viszont készülj fel, hogy látszani fog a javítás nyoma. A maszkoló papíron lévő rés vastagabb, mint a fűtőszál, illetve magának a vegyületnek is eltérő a színe. De ez legyen a legkevesebb, ha utána legalább normálisan leviszi a párát az ablakról.
2019. febr. 24. 23:16
 2/2 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Autósboltban folyékony ezüstként keresd.

Nem olcsó.

Üdv.

2019. febr. 25. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!