Mennyi időn belül kell a kocsit át iratni a nevemre? és lesz belöle baj a késöbb iratom át?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 04:35
1/4 anonim válasza:
Jobb lesz ha minél előbb ugyanis ha a zsaruk leigazoltatnak abból nem lesz jó vége
2/4 anonim válasza:
15 nap. Én nem munkanap ebbe beletartozik a hétvége is amikor nincs ügyintézés.
3/4 anonim válasza:
15 nap, különben elkezdenek cseszegetni. Aztán ha nem iratod át, akkor kivonják a forgalomból.Egyébként, amíg nem írod át és elviszed műszakizni, akkor addig matricát sem kapsz, csak papírt. Persze az összes rendőr kivesz. Ja és kapsz egy tizen akárhányezres büntit először.
4/4 anonim válasza:
Én is lejárt vizsgával vettem a kocsit. Másnap megcsináltattam az eredet vizsgát utána a műszakit és hétvégén jártam is a kocsival. Igaz nálam volt a papír de egy rendőr nem foglalkozott hogy lassan egy éve le van járva a kocsin a műszaki pedig volt amelyik mögöttem jött.
07:29es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!