Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra H tapasztalatok?

Opel Astra H tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható autó? Elsősorban benzines 1.6 os érdekekne, kombi változatban.
2019. febr. 23. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nagyjából olyan mint egy G Astra, csak modernebb, jobban felszerelt kivitelben. A modernebb technika, a több elektronika, magával hozza a több hibalehetőséget és a nagyobb költségeket.
2019. febr. 23. 09:00
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Ezekre a motorokra nem jellemző az olajfogyasztás. Persze attól kifoghatsz olyna példányt.

Az ülése kemény, megosztja a véleményeket. Nekem kellemes volt a g astra ülése is közepes távon.

Azért ez elég megbízható autó. Kisebb problémákkal.

2019. febr. 23. 09:31
 3/11 anonim ***** válasza:
22%

vannak típushibái a 16XER és a 16XEP motorkódú motoroknak is, nekem XER van, ami nekem előjött idáig, az az okoskerekek cseréje, mágnesszelepek(szolenoidok) cseréje...hozzáteszem az én autóm elég trehány kezek közül került ki...ette az olajat is, de amióta szétszedtük a hengerfejet, és mindent újratömítettünk, azóta semmi baja nincs.

gyakori típushibája még egyébként a termosztát meghibásodása, a hűtővíz szintjelzőjének a meghibásodása, amit csak a tartály cseréjével a legegyszerűbb megoldani. hirtelen ennyi jut eszembe, de ha érdekel a téma, facebook-on van egy elég népes H Astrás csoport.

2019. febr. 23. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
12%

nekem nagyon rossz tapasztalatom van ezekkel az opelokkal.

Szerintem ha teheted, vegyél mást.

Rengeteget eszik, gyenge,kicsi, kényelmetlen

2019. febr. 23. 10:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Az 1.6-os miért lenne gyenge? Nem száguldozni kell. A 90 et biztosan tudja tartani, meg lehet előzni ha muszáj. 116 le. Kicsi? A kombi? 4 felnőtt csak elfér benne valahogy... Am a kényelem az passz... Biztosan nem luxusautós, viszont a pakolhatóság, a megbízhatóság a fontos. Fogyasztás meg... Ritka lenne a városi használat. 7 literrel meg csak elvan főúton.
2019. febr. 23. 10:14
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Lehet előzni vele.5000-6000 fordulaton 100-nál.

Életveszély, pláne országúton

Autópályára alkalmatlan

Passat 1.9 pd jobb, olcsóbb

2019. febr. 23. 10:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Az 1.0 as swiftel is lehet előzni ėletveszėly nėlkül. Hagyjuk mar, hogy életveszélyes előzni vele. Az 1.9 passat is lomha xar egy ferrarihoz kėpes. Szal azzal is veszėlyes lehet... Amúgy meg nem akkor kell előzni amikor necces, hanem amikor biztonságosan lehet. Mint írtam nem száguldozni kell. Engem nem bax fel agyilag ha egy kamion mögė be kell állni akar 3km en át 80 al...
2019. febr. 23. 10:34
 8/11 anonim ***** válasza:
24%

3-as vagyok...nekem twintop-om van, ami egy jó 1-200 kg-mmal szerintem nehezebb még a caravan-nál is, mégis tudok vele előzni...már persze ha előzés alatt azt értjük, hogy az ember felméri, mit lehet és mit nem...elhiszem, hogy vannak, akik 1.9-es tdi passat-tal lehet úgy is előzni, hogy a szembejövő már villog, mert azt hiszi, hülye vagy.

egyébként meg én nem állat módjára közlekedek, városban 7,5-et eszik, hosszútávú országúti tempóban viszont mentem már 5,3 literrel is...pályán 120-ig szintén tartható a 7-7,5, 130 felett tényleg eszik 8-9 litert...meg pörög 4-4500-at...oda jobb választás tényleg egy 1.8-as, 6-os váltóval...

jah, innen jut még eszembe, nem tudom, mennyire jellemző más autókra, de a H Astra elektromos gázpedálja reakciója rettenetesen lassú...több, mint 2 éve van nálam az autó, ez az egy, amit máig nem tudtam megszokni, és van, amikor induláskor lefulladás határán vagyok. ha van az autóban sport gomb, az valamennyit javít ezen.

2019. febr. 23. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
jó ,akkor miért kérdesz véleményeket ha úgyis tudod, hogy ezt szeretnéd?És ha valaki mást ír, lepontozod
2019. febr. 23. 12:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Az ėletveszėly előzni vele az meredek ember! Azėrt. Mert ez nem ėrv ellene! Egy ezres 60 lovas swiftel is lehet előzni. Normalis hely legyen hozzá, ha kell visszavaltani azt annyi. Nem hiszem, hogy egy 1.6 os kombi 116 le vel rosszabb lenne! Elolvasom az ėrveket ellene, igazat is adok ha ėrtelmes. Az előzės nem az.
2019. febr. 23. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!