Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson PVL gyujtás bekötéséhez...

Simson PVL gyujtás bekötéséhez segítség?

Figyelt kérdés

Üdv!

Segítséget szeretnék kérni simson PVL Gyujtás bekötéséhez. Interneten találtam egy bekötési rajzot, az szerint be is kötöttem, és nincs szikrám. Topikot nem igazán találok ahol erről a gyujtásról beszélnének. Kábelek, csatlakozások jók, test is van, tekercsek is kimérve. Egyedül a CDI-t nem tudom kimérni, mert arról semmit az égvilágon nem találtam. Van rajta 3 csatlakozás, és a test. Két csatlakozás elég egyértelmű, de a harmadik az csak lóg ott, azt nem tudom hova tenni, hogy mi lenne. Kis rövid kábel egy műanyag csatlakozóval a végén, a másik vége pedig valahol a CDI belsejében. Valakinek valami tipp, vagy leírás? Minden jól jön.

2019. febr. 21. 14:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!