Nagyon feltűnő autót szeretnék. Milyet vegyek?
Első autóm lenne, nem drágát, nem luxust szeretnék hanem valami nagyon-nagyon feltűnőt amire az emberek kb. azt mondják hogy ez mi a 🌳sz. Milyen kocsik vannak amik ilyenek? Színes tarkabarka matricázáson is gondolkoztam már, vagy lada niva pl. teli pink virágos matricával, vagy valami kisautó ami elég furcsán néz ki és jó színes?
Nektek mi lenne az ami abszolút kiverné a biztosítékot? Megtörtént eseteket is szivesen meghallgatok:D Én egyszer pl. láttam a Váci úton menni egy puzzlemintás bogárautót.
Várom az ölleteket, ja és a B kategóriába beleférjen ez fontos!
23/L
A miaf.sz reakció kiváltásához ajánlom az alábbi videó alapjáni matricázást:
(Pink fluffy unicorns dancing on rainbows)
Természetesen belül is legyen minden fluffy és a zenét is érdemes végtelenítve hallgatni vezetés közben, jó hangosan, letekert ablakokkal, hogy mindenki hallja.
csillagbogaram, egy millió forintért normális kocsit is alig ha kapsz, annak ellenére, hogy Béka András Sátoraljaújhelyről esküszik, hogy a 100 000-ért vett Trabanttal soha életében gondja nem volt.
Kuriózum kocsit felejtsd el.Mint ahogy írtam 3nál kezdődik
Ha nem hiszed, nézd meg Mobile.de-n
Az itthon vett csodáknak híg lehet a levük.
Citroen CV kacsa
Velorex eléggé állat
Vagy a Bogár ugye. Ez még tán' menne is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!