Nagyon feltűnő autót szeretnék. Milyet vegyek?
Első autóm lenne, nem drágát, nem luxust szeretnék hanem valami nagyon-nagyon feltűnőt amire az emberek kb. azt mondják hogy ez mi a 🌳sz. Milyen kocsik vannak amik ilyenek? Színes tarkabarka matricázáson is gondolkoztam már, vagy lada niva pl. teli pink virágos matricával, vagy valami kisautó ami elég furcsán néz ki és jó színes?
Nektek mi lenne az ami abszolút kiverné a biztosítékot? Megtörtént eseteket is szivesen meghallgatok:D Én egyszer pl. láttam a Váci úton menni egy puzzlemintás bogárautót.
Várom az ölleteket, ja és a B kategóriába beleférjen ez fontos!
23/L
Figyu, az ,hogy neked mi a drága azt nem konkretizáltad.
De csak egy tipp, miért nem veszel egy Vw Kafert?
Bogárautó.
Már két milláért naprakész állapotban lévőt kapsz.
3-4-ért meg már fullextrásat :)
Ezen kívül, valami régi amerikai hosszú kocsira, Cadillac, stb.
Azok, amiket a filmekben látni.Mondjuk az már jóval 6-7 millán felül van, de a nem drága egyeseknek 20 milla határát üti.
Tehát továbbra is várjuk a pontos összeg megnevezését.
ja, és azt a Kafert tessék befestetni rózsaszín-fekete, vagy narancs-fekete árnyalattal, és a becenevet ráiratni.Persze normális hivatalos eljárással.
Esetleg, egyedi rendszám, jó sok pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!