Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B kategóriás sofőrnek mennyi...

B kategóriás sofőrnek mennyi az ideális fizetése?

Figyelt kérdés

Én most nem rég találtam egy munkahelyet. És napi olyan 100 km t kell vezetni, Budapesten. Kell pakolni, de nem nehezek a csomagok, és nem kell időpontra menni, tehát nyugis munka. Erre napi 10 ezret kapok, és 9 órát kelé dolgozni egy nap.

Ez reális szerintetek?

Szerintem nem rossz, legalább is az eddigi munkahelyeimhez képest.

2019. febr. 20. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tehát ez olyan 1100 Ft-os órabérre jön ki.

Ha többi körülmény jó (el lehet menni szabira, normálisan szervizelik az autókat, be vagy jelentve stb.), akkor végülis nem olyan rossz. Meggazdagodni mindenesetre nem fogsz belőle.

2019. febr. 21. 07:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha van felvétel írd már meg privátban melyik cég ez nekem is tetszene ez a meló!
2019. febr. 21. 08:13
 13/15 anonim ***** válasza:
"Szeretek vezetni nagyon. Igazából sokan szidják a közlekedést, főleg Budapesten, de én nagyon ritkán találkozok bolonddal." Akkor lehet te vagy a bolond?:D
2019. febr. 21. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is feltűnt, hogy "nem találkozik sok bolonddal" :D Szerintem ő egy másik Budapestre gondol, egy alternatív univerzumban. Vagy csak egy közülük, ezért fel sem tűnik már.

Napi 10 ezer forint 9 óra munkáért szerintem elég kevés (párom asszisztensként, diákmunkával magasabb órabérben van - ~1400 ft nettó, mondjuk adót sokkal kevesebbet kell fizetnie). Fizetik a benzint is? Használhatod privát célokra és azt is állják? Ha ezek a feltételek adottak, akkor talán. Főleg, ha szeretsz vezetni. Illetve ha tényleg szeretsz vezetni, akkor adhat egy olyan tapasztalatot, amivel jobb munkákhoz is eljuthatsz szép lassan.

Ha azt mondod, hogy nem rossz az eddigiekhez képest, és nincs mit vesztened, akkor vágj bele :) Tényleg jó lehetőség is lehet akár.

2019. febr. 21. 10:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Akik szerint ez így nem éri meg...

Nettó 200.000 Ft havonta mindenféle szakképesítés, és végzettség nélkül, komolyabb nyomástól mentesen nem éppen sz.r szerintem

2019. febr. 21. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!