Váltót lehet/megéri szerelni?
Figyelt kérdés
Üdv! 15-20 km vezetés után az autó egyszerűen nem veszi be az egyest csak félig, háromszor kell újra kuplungolni. Hármast és a rükvercet sem. Szerelőm azt mondta, hogy mikor nem veszi az egyest járó motornál, állítsam le ott helybe az autót és próbáljam meg úgy, ha nem veszi be úgy sem, akkor az váltó hiba, ha beveszi akkor kuplung. Na hát így tettem és nem vette be, szóval ebből kikövetkeztetve váltó hiba. Na de pontosan mi tud meghibásodni ott? Szerelhető a hiba, vagy egyben kéne váltót cserélni? Szoktak váltót szétszedni és szerelni vagy csak egy az egyben csere bontottra? Mert lehet az is kaki lesz, amit bontottan veszek. Mi a véleményetek, hogyan lehetne ezt a problémát megoldani? 96-os Golf 3 1.9 TDI 1Z2019. febr. 19. 21:37
1/3 anonim válasza:
Lehet javítatni vagy venni akár kitűnő állapotút:38e Ft
2/3 anonim válasza:
Ha az enyém lenne én szét szedném és megcsinálnám.
Ugyis kikell venni még ha cseréled is. Ha meg kint van akkor már bele lehet nézni és szerintem javítható is.
Sőt azt is gondolom hogy csak fellazult a léptető villa, azt kell beállítani és meghúzni.
3/3 anonim válasza:
Nem sok baja lehet, úgy hogy belekell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!