Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?

Milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Autóvásárlás előtt állok. Ez lenne az első életemben és bár tudom, a legtöbben ilyenkor használt autóban gondolkodnak de én új kocsit szeretnék szalonból. (Buszsofőr vagyok így vezetek épp elég műszaki hibás kacatot nem kell otthonra is egy)

Szóval abban kérném a segítségeteket, hogy milyen autót ajánlanátok az alábbi igényekre.

Mindenképp benzines

1.5 ccm-nél nem kisebb de 1.8-nál több felesleges lenne a telep kb 4.5 km-re van szóval egész hónapban megyek kb 110 kmt így nem egy rakéta kell alám

Szeretném ha lenne benne tolatókamera és gps plusz ülésfűtés legalább előre nekem plusz automatikusan behajló külső tükrök

Plusz az átlagos extrák. Nem egy csilli-villi darab kell, de azért nem az alap 4 kerék 1 kormányt akarom. Nagyjából 5-6 millió között jó lenne megúszni. Természetesen hitelre lenne.

Előre is köszi a segítséget.

2019. febr. 19. 16:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az nem sok km. Sőt. Havi 110km az semmi. Arra nem vennek a helyedben draga új autót!nyárra robogó,tėlre meg mindegy úgyse melegszik be... Egy olcsó swiftet. 15 ėvig használtam a kötelezőn kívül egy küszöbcserėre költöttem. Strapabíróak.

De amúgy te tudod. A sok márkaban vehetsz újat. Opel, Suzuki, Dacia, stb stb... Ha egyedül vagy 2 en hasznaljatok nem kell nagy autó. Az ėvi 1x2x 600km egy Swiftben is kėnyelmes. Ha kell a raktėr akkor igaz felejtős. Am igazi mindenesnek inkabb Vitara, Duster, Astra

2019. febr. 19. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
95%
havi 110km re vegyél egy swiftet kb 200-300 ért ennyi használatra teljesen felesleges 6 millát kidobni az ablakon.
2019. febr. 19. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!