Milyen autót ajánlotok?
Sziasztok,
Autóvásárlás előtt állok. Ez lenne az első életemben és bár tudom, a legtöbben ilyenkor használt autóban gondolkodnak de én új kocsit szeretnék szalonból. (Buszsofőr vagyok így vezetek épp elég műszaki hibás kacatot nem kell otthonra is egy)
Szóval abban kérném a segítségeteket, hogy milyen autót ajánlanátok az alábbi igényekre.
Mindenképp benzines
1.5 ccm-nél nem kisebb de 1.8-nál több felesleges lenne a telep kb 4.5 km-re van szóval egész hónapban megyek kb 110 kmt így nem egy rakéta kell alám
Szeretném ha lenne benne tolatókamera és gps plusz ülésfűtés legalább előre nekem plusz automatikusan behajló külső tükrök
Plusz az átlagos extrák. Nem egy csilli-villi darab kell, de azért nem az alap 4 kerék 1 kormányt akarom. Nagyjából 5-6 millió között jó lenne megúszni. Természetesen hitelre lenne.
Előre is köszi a segítséget.
Toyota Yaris Hybrid, Aygo ha kicsi vagy, Auris Hybrid, vagy 1.8
Opel Corsa, Astra.
Volkswagen Polo, up
Ford Fiesta, Focus Hatchback
Honda Civic
Nézd meg az efféle kocsikat, és amelyik legjobban bejön ,azt vedd meg
Azt mondtad 5 milliód. Én meg adtam kb annyiért kocsikat.
Nekem volt Yarisom, Hybrid, tavalyi, igen jó kis városi kocsi.
Te igazából egy Honda civicet vagy egy Mazda 3ast akarsz.
A Mazda esetében egy alvazvedelem vásárlás után kell de hidd el mindkét autó maximális elégedettséget fog adni.
Udv egy Honda accord és egy Mazda 6 tulaj :) mindegyiket újonnan vettem az accord 11 éves még nem hibásodott meg. A Mazda csak 4 éves logikus hogy semmi baja 4 év alatt.
Ez kell neked csak még nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!