Lehet baja az autómnak, ha huzamosabb ideig padkán, "ferdén" parkol?
egyszer kb. 3 hónapra letettem az autót így az út szélén (nyár volt, a 40 fok lehet számít), 2 dolog fogadott utána:
- a "lenti" gumi valahogy odakötött az aszfalthoz és iszonyú gázzal/kuplungégetéssel tudtam megindítani (de megindult)
- valamitől baromi büdös lett benn, lehet h. valahol benn maradt valami szemét - nem találtam meg
2-3 napig utána lehetett érezni az autó mozgásán hogy a valami nem az igazi (gondolom a felfüggesztés "beállt" egy kicsit) de aztán kimozogta magát és jó lett. A guminak se lett baja, legalábbis nem éreztem utána, hogy ütni kezdett volna vagy ilyesmi. Pár napig lehúzott ablakkal mentem és a szag is kiszellőzött.
Kéziféket ne húzd be, inkább tedd sebességbe v. támaszd ki a kerekeket ha szükséges, a fék össze tud rohadni a sok állásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!