Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Aygo, vagy Vw Up?

Toyota Aygo, vagy Vw Up?

Figyelt kérdés

Kicsi benzines kocsi vásárlása előtt állunk.

Napi 3 km-t mennének munkába( oda-vissza) és még amíg elmegyek lidlibe vagy piacolni.

Ezért gondolom dízel fel sem tevődik.

A kettő között melyiket éri meg inkább manapság vásárolni?

Vidéken élünk, kisvároskában.

2019. febr. 16. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát, én ennyire kicsit nem vennék. Minimum egy Yaris 3 km-en az se eszik sokat a fenntartása se sokkal több, de ez a kettő, amit felsoroltál inkább bevásárlókocsi mintsem valódi gépjármű.
2019. febr. 16. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Biciklit' Egészséges leszel. 3 km alatt még a benzines sem melegszik be.
2019. febr. 16. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
3 km oda-vissza?! Az gyalog se egy nagy táv... Amúgy nekem az Aygo jobban tetszik, de konkrét tapasztalatom egyikkel sincs.
2019. febr. 16. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Mindegyik jó. Ha át akarsz szállni a vonatra, fogod a biztonsági övet és felveszed mint hátizsákot.
2019. febr. 16. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:

# 3 vagyok. Sokan emlegetik a biciklit. Biciklivel 1,5 vagy 3 km 10 perc alatt megvan laza tempóban. De! Zuhogó esőben, vagy hóviharban nem a legkényelmesebb közlekedési eszköz.

A környékünkön van az egyik háznál egy új Aygo. Picike, de egy személynek, mondjuk egy hölgynek, városi szaladgálós autónak, szerintem nem is kell feltétlenül nagyobb.

A VW se lehet rosszabb. Árban nem tudom mennyi a különbség a két modell között. Én kipróbálnám mind a kettőt és azt venném, amelyik jobban tetszik, kényelmesebb, jobb vezetni.

2019. febr. 16. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Írta, hogy bevásárolni kell.

A biciklire hova akasztod a szatyrokat, vagy mondjuk egy karton tejet?

Ilyen használatra elektromos autó lenne a ideális, ha az nem fér bele a keretedbe, akkor kis benzines.

Ha új autóról van szó, akkor szinte mindegy melyiket veszitek ez a kettő közül.

Bár ilyen gyilkos használatra valami régi 15-20 éves suzukit vagy hasonlót vennék, ami nem veszít az értékéből, ha mondjuk nekivágják az ajtót a lidli parkolóban.

2019. febr. 16. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:

"...vagy hasonlót vennék, ami nem veszít az értékéből, ha mondjuk nekivágják az ajtót a lidli parkolóban."

Erre találták ki a Cascot. Egy ilyen alap kisautóra nem lehet olyan őrült nagy összeg. Nehezen tudnám úgy elképzelni az életemet, bármekkora értékű autóm is lenne, hogy soha ne kellene parkolóba beállnom. Attól pedig nem olcsóbb se a lakatos, se a fényező munkadíja, mert egy 15 éves Suzukiról beszélünk és nem egy fiatal Aygoról.

2019. febr. 16. 16:46
 8/10 A kérdező kommentje:

elfelejtettem mondani, hogy új autóról lenne szó.

4 évig spóroltunk erre a kocsira. Hónap végén eljöhet a pillanat, amikor végre egy szalonból vehetjük meg

Igaz ,hogy a bevezető, de lesz rá garancia, és nem kell legalább 5 évig (remélem) a köt. szervízeknél kívül mást csinálni velük.

Nem mehetek biciklivel, egy, mivel kevés tökéletes meleg nap van, kettő, munkába viszek (nehéz) laptopot, egeret, kaját, dosszárokat, személyes aktákat. Általában munkából visszafele állok meg vásárolni. Ilyenkor sem tudok biciklivel sok mindent hozni.

2019. febr. 16. 17:43
 9/10 A kérdező kommentje:

egyedül járnék vele az esetek kilencven százalékára.

Mivel belvárosi övezetben élek, fontos, hogy kicsi legyen, mivel picike helyekre rá kell tudjak parkolni.

Sosem volt erősségem, főleg az oldalparkolás, elég kikérni fogom magamnak, hogy legyen benne tolatási kamera, mivel gondolom, nincs semmi felárért automata parkolási rendszer.

Vagy ahogy hívják. Park assistant, ami magától beáll egy helyre.

2019. febr. 16. 17:46
 10/10 anonim ***** válasza:

"A biciklire hova akasztod a szatyrokat, vagy mondjuk egy karton tejet?"

Akkor triciklit. Kosarasat. Mindenre van megoldás. :)

Az esőre meg ez:

" [link]

Komolyan, én nagyon autófüggő vagyok, de ha csak ez a napi 1,5 km lenne az összes utam, akkor ilyennel mennék.

2019. febr. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!