50ccm chopper, kinroad xt50 kezdő motornak megéri?
Nekem az 50 ccm (igaz robogó) kicsit gyengének tűnt, ahhoz, hogy a városban tartsam a tempót. (ez csak a "nagy" főútvonalakra igaz)
Az, hogy mi éri meg, a te preferenciáidtól függ. Nekem például a kétkerekű egy praktikus közlekedési eszköz, nem érdekel, hogy néz ki. Ha neked a chopperes kinézet fontos, akkor megéri.
Én a kínai mototól kicsit tartanék, de ha az árral megtámogatják a döntést vállalható
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__70..
Attól függ, hogy mennyire kezdő motor, illetve mire van jogsid, mire akarod használni a motort, meg a környékeden milyenek az utak? Milyen magas vagy, elférsz-e rajta kényelmesen? Youtube-on írta egy videó alatt a feltöltő, hogy 173 centivel már neki is kicsi volt az xt50 chopper.
50-esek közt inkább 2-üteműeket nézz, mert dinamikusabbak a 4-üteműtől. 12 colosnál ne legyen kisebb a kerék! A vízhűtéses blokkok általánosságban jobbak, mint a levegősök, mert állandó hőmérsékletet tudnak biztosítani a hengernek, amit nagyon szeret a motor (pl Aprilia RX 50, RS 50, Honda NSR 125 R). 50-esnél nagyobbat okmány nélkül ne vegyél semmiképp.
Kínai vagy "nem kínai", ez örök vita lesz a motorosok közt. Akinek kínai van az meg van vele elégedve, aki meg soha nem ült még rajta az valószínű nem is akar és nem is fog.
Nincs ezzel semmi baj.
B-s jogsim van, kipróbálnám a motorozást, ha megtetszik leteszem nagyobbra
úgy konkrétan nem tudom milyet akarok, először nézegettem krosszt aztán endúró aztán túra endúró, és így tovább, a legjobban a túra endúró tetszik de az nincs a környékünkön eladó(vas)
Ezt láttam és megtetszett ezért tettem fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!