Felszámolhat +2 órát a vizsga miatt?
Sziasztok!
Első forgalmi vizsgám nem sikerült. 30 óránál mentem el. Most javasolta az oktatom hogy vegyek 3x3 órát. De mondtam, hogy nem tudok csak 2x3-at. a vizsgadíj 11ezer forint. Most elékérte tőlem a 2x3 óra árát, a 11 ezer vizsgadíjat és + 2 órányi pénzt, mert hogy a vizsgán a kocsit fogom használni stb... Eddig aláírtam mindent, most viszont már semmit. Lehuzott csak 2 órával? Vagy ilyen tényleg létezik, hogy nem csak a hatósági vizsgadíjat kell megfizetnem, hanem még az eltöltött órák számát is az oktatónak... Segítsetek kérlek!
Az oktató szempontjából anyagilag semmi különbség nincs egy vizsga és egy sima tanóra között.
Ugyanúgy az ő üzemanyagát fogyasztod, az ő autóját koptatod, ha balesetet okozol, ő lesz a felelős.
A 11 ezres vizsgadíjat nem az oktató kapja, hanem a közlekedési hatóság.
Mondjuk azt nem értem, miért 2 órára való pénzt kért, de gondolom azért, mert gyakoroltok majd közvetlenül a vizsga előtt 1 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!