Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G Astra nem indul akkumlator...

G Astra nem indul akkumlator csere utan, miert?

Figyelt kérdés

Mai napon kicsereltem az astramban az aksit mivel ha 2 napig nem indiottam be mar le is szivta magat. Ma mikor lecsereltem a folyadek lotyogott benne rendesen szoval biztos idoszeru volt mar. Kicsereltem az aksit es hat nem vagyok elolrebb. Elkezdi huzni a motort es kesz. Vilgaitas/radio/ablak megy. Gondoltam hogy a lopasgatlo tilt le de a kozponti zar mukodik. Nem tudom mi lehet a baj...

A masik kerdesem, ez mar jo ideje igy van, hogy beintottam az autot, megy a gyujtas felporog a motor majd leall. Es csak akkor indul el az auto ha inditas kozben nyomom a gazt. Olyan a jelengseg amugy, mintha betennem eggyesbe es ugy inditanam mintha nem nyomnam ki a kuplongot

2019. febr. 12. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ahogy tapasztaltam az újban is lötyög a folyadék.

A lopásgátló alatt az immobiliserre gondolsz? Ha igen akkor annak semmi köze a centrálzárhoz. Külön is kell felprogramozni a kettőt, és egymástól függetlenül is működnek.

De ha eddig működött az immo akkor 100% hogy nem az lesz a baj.

Szerintem nem kap elég üzemanyagot az autó. De az sajnos sokmindentől lehet.

2019. febr. 12. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez lehet önindító is ha szorul.

De lehet a másik akkut is csak feltöltötted volna és akkor jó. Az hogy van rádió az nem jelent ilyen szempontból semmit.

Jobb ha elviszed egy szakemberhez, megkiméled magad lehet egy csomó felesleges pénz kiadástól.

2019. febr. 13. 06:48
 3/3 Wadmalac ***** válasza:

Amikor kivetted a régi akkut, kulcs benne volt a gyújtáskapcsolóban?

Mert akkor behülyülhetett az immo.

2019. febr. 13. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!