Mit jelentenek a számok a sebesség váltó karon?
Figyelt kérdés
Ma megpróbáltam egyedül vezetgetni és odáig el is jutottam hogy egy le majd bal oldalra irányuló mozdulattal elérjem szándékom és csak menjen a motor... Majd megpróbáltam előre menni úgyhogy a kuplung segítségével áttettem kettesbe majd megnyomtam a gázt, semmi nem történt majd attettem ötösbe és a motor leállt tehát most akkor mit és hogy kéne? 😅2019. febr. 11. 14:39
11/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és egy kis faluban lakok... Nincs annyi pénzünk hogy autós iskolába menjek így segítséget próbáltam kérni itt... Voltak olyan válaszok amik hasznosnak bizonyultak de a nagy részük olyan dolog amit csak úgy más fejéhez vág az ember akkor is ha nem tudja milyen helyzetben van a másik... De azért köszönöm a segítséget :)
2019. febr. 12. 00:16
12/13 Majatom válasza:
A legjobb megoldás valóban az lenne, ha megkérnétek egy vezetni tudó ismerőst, hogy mutassa meg az alapokat.
13/13 anonim válasza:
mondtam en fiam. sok ilyen helyzet van.
viszont ovatosan es kis utcakon probald ahol biztos nem jon rendor.
es maximum 25-30 al menj. es mindig legyen a fek folott a labad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!