Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelentenek a számok a...

Mit jelentenek a számok a sebesség váltó karon?

Figyelt kérdés
Ma megpróbáltam egyedül vezetgetni és odáig el is jutottam hogy egy le majd bal oldalra irányuló mozdulattal elérjem szándékom és csak menjen a motor... Majd megpróbáltam előre menni úgyhogy a kuplung segítségével áttettem kettesbe majd megnyomtam a gázt, semmi nem történt majd attettem ötösbe és a motor leállt tehát most akkor mit és hogy kéne? 😅

#autó #váltás #tanyasikolbász
2019. febr. 11. 14:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4%

egyesbe kell elindulni. lassan engeded a kuplungot, majd vársz pár métert mielőtt felengeded. ezután gáz. kuplung be, kettes, megint felengeded lassan. így megy amig meg nem kell állni. csak az indulásnál tudsz lefulladni.

ne indulj 2-esnél magasabb fokozaton mert tuti lefullad.

2019. febr. 11. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
A szüleid megengedték, hogy ezzel játszál?
2019. febr. 11. 14:50
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Bocs, de kolbász van a tankban? Mert anélkül nem fog menni egyik fokozatban sem.
2019. febr. 11. 14:50
 4/13 A kérdező kommentje:

#2 Igen a anyukám megengedte... Mivel apukámé volt az autó és ő meghalt anya nem tud vezetni de azt mondták kereszt szüleim hogy két naponta jó volna beindítani úgyhogy ja. #3 sajnos most csak szalámi van benne : (

#1 Neked pedig Köszönöm a választ sokat segített :)

2019. febr. 11. 14:56
 5/13 anonim ***** válasza:
26%

Senki nem normális a családodban,ne haragudj.

Anyád -ha már vagy 17 éves-tegyen be egy autósiskolába vagy kérjen meg valaki vezetni tudót,hogy mutassa meg legalább az alapokat. Esetleg a nagyon okos keresztanyádékat-már ha tudnak vezetni. Nem KELL az autót kétnaponta beindítani. (szerinted pl egy reptér parkolójában,ahol egy hónapra is otthagyom az autómat,lerohadva találom,mikor visszatérek??) Ezzel a te hozzáértéseddel pillanatok alatt ki fogod csinálni az autót.

Vagy adjátok el a szerencsétlent és ne kínozzátok.

2019. febr. 11. 15:05
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Van, akinek még mindig nem esett le...
2019. febr. 11. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
tok mindegy. ha valaki bekopi az osszesre h kamu azzal sokat segit. Nem mindegy h kamu e vagy nem? nem az uristan fiai vagyunk vagy bírák h itelkezzunk.
2019. febr. 11. 15:36
 8/13 anonim ***** válasza:
48%

"Nem mindegy h kamu e vagy nem?"

Részemről szívesebben válaszolok olyan kérdésre, ahol tényleg számíthat a véleményem és nem csak önmaga szórakoztatására írja ki a kérdező.

2019. febr. 11. 16:18
 9/13 veterán vas ***** válasza:

#7!

Valóban nem ítélkezhetünk.

Azt azért tegyük hozzá, ha egy 8-10 éves kis srác kérdezne ilyet, bizonyára Te is megmosolyognád..... ;)

2019. febr. 11. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:

először is nincs ráírva hogy hány éves.

és ha tegyük fel egy olyan tanyán próbál szerencsétlen kicsit vezetgetni... ne mondjátok bkker hogy meg fog ölni 600 embert hogy az anyja Matizjával az első utcáig elsántikál lefullad 3szor.

úgysem az a céljuk.

nektek nem volt gyermekkorotok?

VÉSZMADARAK vagytok

2019. febr. 11. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!