Büntettek már meg titeket szélvédő vagy első ablakon lévő sötétebb fólia miatt?
Nekem hővédő fólia volt a Golf-omon.
Tehát körben minden üvegen egyforma. Mérés alapján már büntetendő kategória volt, de mivel egyszínű volt, nem firtatta a rendőr sose.
#4: Írta a kérdező, hogy első ablakokon van a problémás fólia... Oda nem kapsz műbizonylatot, mert a gyári szélvédők már annyit vannak sötétítve, hogy a plusz fólia már túlmegy a megengedett határon.
Kérdező, nem tudom a tiéd milyen. Nekem zöldes színű volt. De éjszaka sem volt gond vele. Nyáron pedig eggyel alacsonyabb fokozaton mehetett a klíma miután felkerült. A mostani autómra már nincs szükség rá, mert gyárilag is eléggé le van sötétítve.
Nem.
B oszloptól hátrafelé gyári a sötétítésem. A szélvédő pedig szintén gyárilag hővisszeverő bevonatos. Nem fólia, lapos szögből nézve ilyen lilás a felülete. De még soha senki nem firtatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!