Fólia vagy festés?
Most tervezek venni vadi új autót szalonból, és nagyon nagy bizonytalanságban vagyok a témát illetően miszerint melyik a jobb döntés úgy, hogy többet ne kelljen hozzá nyúlni.
Ilyenre szeretném a verdát át alakíttatni. Persze még azt sem tudom, hogy kivel, mert olyan céggel szeretném aki nem jó, nem is kiváló hanem tökéletes munkát végez. Ebben is kérnék segítséget, illetve a fólia vs festés témában is. Köszönöm szépen!
Dehogy lenne autó ára a festés. Nagyjából hasonló összeg (nagyságrendben), mint a fólia.
A fólia azért jobb, mert alatta ottmarad a gyári, sértetlen fényezés. Ha meguntad, szimplán lehúzod a fóliát és kész, teszel rá másikat stb.
A hátránya, hogy a silányul javított festésről képes leszedni a lakkot (ez téged nem érint a fentiek szerint). Valamint a fóliázás nem fogja eltakarni mindenhol a gyári fényezést. Pl ajtókeretek és hasonlók. Fóliázni úgy szoktak, hogy minden ajtó csukva, és ráhúzzák a fóliát a látható felületekre. Fényezésnél jobban szétszedik a kocsit, hogy minél több felületet lefessenek, a maszkolás miatt erre amúgy is szükség van.
Én személy szerint fóliáznám, ha úgy alakul idén fogom is.
Minőségi festésről beszélünk, nem megcsináljuk okosba szinten...
Tessék, és ez csak sima fényezésről szól, nem pedig a képen linkelt díszítésről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!