Simson kerék festés?
Simson kereket, hogy érdemes lefesteni?
Van egy régi rozsdás kerekem, el szeretném vinni homokfúvásra, utána, szét kell szedni küllőket külön, vagy egybe le lehet fújni?
Gondoljátok hogy fillér Pistikének van pénze ilyesmire?
Sajnálja kidobni azt a retekparádét erről szól a történet ne legyetek már ilyen debilek.
Olyan komolyan veszitek ezeket a kérdéseket mintha az életetek múlna rajta😂
Az utolsó pofátlan válaszolónak néhány jó tanács!
Az okoskodás és szemtelenség nem teszi naggyá az embert.
Nem vagyok Simson rajongó, de tisztelem azokat, akik egy régi idők motorját szeretnék szépíteni, javítgatni!
Nekem is van egy S50B motorom, több más motor mellett.
Több évtizede foglalkozom Szoci és nyugati motor restaurálással, és jó megosztani másokkal a felújítás gyötrelmeit. Ha egy pofátlan kötekedő alak okoskodik az nagyon dühitő!
Kedves kérdező!
Én is javaslom a krómozást, de ha jól megtisztítod és megcsiszolod szétszedett állapotban és lefújod keréktárcsa festékkel, akkor is nagyon szép lehet.
Semmiképpen ne Spray-t alkalmazz, mert azzal nem lesz szép!
Írtam privátot!
Egyébként köszönöm az intelligens választ.
Keréktárcsa festék..na az lesz aztán gyönyörű.Szabócsba,a falu főterén.
Homokfúvatni akarja,nem csiszolgatni,agyas...
Csak annyi a gond hogy annak árán két úk kereket kap.És még szét sem szedte le sem fényezte
Hiába bazsajogsz a zöld kézért 93-as,eszed annyi mint egy mojlepkének
Tisztelt Utolsó Válaszadó!
Itt a gyakori kérdések oldalon biztosan találsz olyan témát, melyhez érdemben hozzá tudsz szólni!
Gondolom emberi tulajdonságok területén! (Aberráció, idiót-izmus, elmebéli rendellenességek stb.) Ott otthonosan oszthatod az észt.
Hagyd a motorok világát másra! Ha pedig irigy vagy?
Akkor arról másként nyilatkozzál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!