Milyen szinre fessem le?
Jó kis gép :)
Én vagy hagynám így esetleg átfújnám hogy frissebb legyen de a színt hagynám, vagy ha nagyon változtatni akarsz akkor szerintem egy sötétebb vöröset próbálj meg, lehetőleg fényeset azzal még jól is nézne ki. Vagy ugyanezt a színt fényesebbe. Vagy még esetleg feketét, de akkor már nagyon sötét lesz az egész, esetleg ha mattot teszel rá még úgy is elég jól kinézne.
Esetleg még azt a színt is felhasználhatod amivel a mintákat tették rá még az sem lenne rossz.
Mégse krómoztatod? :)
(bár meg is értelek, eléggé drága)
Ami olcsóbb az az ha felpolírozod/políroztatod, aztán rá egy kis lakk és az is olyan mint a króm.
Vagy ezt lehet cifrázni esetleg úgy hogy sablonon keresztül szemcseszóróval kicsit megszórni(ehhez Obiban, Praktikerben kapható is megfelel) ami így matt lesz, a többi rész meg fényes. Vagy festéssel is lehet kombinálni a mattítást vagy a polírozást.
Szerintem ezek a lehetőségek közül mutatna jól valamelyikkel.
Feketén elég szépen nézne ki úgy hogy mellette pár helyen polírozott.
De ez az én véleményem, az hogy neked hogy tetszene azt neked kell eldönteni :)
Köszönöm szépen a válaszokat.Én arra gondoltam,hogy lefestem
feketére és egy piros csikot festek a peremén körbe.
lehet ugy lesz ahogy mondod.Ám itt egy jobb kép a kerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!