Márka szalon hajlandó egyéni kérés szerint így le rendelni nekem az autót?
Persze holnap rá
kérdezek, csak kíváncsi vagyok a válaszokra, hogy általánosságban ez hogyan működik.
Nem hinném,mert ők se istenek.Vannak dolgok,amiben a gyártó is partner egy kis felárért,de nem mindenben.Nem két perc átprogramozni a fényezőrobotokat,átmosni a rendszert,festékeket cserélni.Ez nagy + költség,mert addig áll a fényező üzem azon kabinja még az az autó bent van.
De azért van egy-két gyártó amelyik emelt + felárért erre is hajlandó,de hogy a Suzuki is,az egyik legolcsóbb autókat gyártó cég partner lenne ebben azt kétlem.
A lehetőségekhez képest mindent megtesznek.
Úgy tudom ami a katalógusukban megvan, abból bármit lehet választani.
De egyedi kivánságot nem teljesítenek. Mint ahogy a 2. írja.
Nekem csak metál szín kellett , az olyan pont nem volt és ezért 3 hónapot kellett várnom mire legyártották. Pedig ez széria szín volt.
Zalán a keresztnevem. :)
Köszönöm szépen a válaszokat. Esetleg egy kifejezetten elismert cégre kérhetek elérhetőséget?
A képen egy "BeeRacing Edition" swift van. Limitált széria és csak Olaszországban lehetett rendelni - ott is csak online.
Ugyan ez a sport változat Indiában érhető el. Az EU-ban vélhetően nem fogják forgalmazni a CO2 korlátozások miatt.
Más szóval arra, hogy egy kereskedés ilyet tud neked szerezni újonnan megközelítőleg 0 az esély, pénz ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!