BMW E46 vs. Lexus IS 200 vs. Mazda 6 vs. Honda Accord vs. Alfa Romeo 159 vs. Volvo S40?
Használt autó vásárlás előtt állok, ez lenne az első autóm. Viszonylag jól keresek, de azért a gatyám nem költeném szervizre. Nem azt mondom, hogy gombokért lehessen fenntartani, de 500 ezres tételekbe nem szeretnék belefutni. Nem zavar, ha lesz valami baja, de azért nem akarok hetente lerohadni vele. Fontos, hogy csak benzines jöhet szóba. E46-ból facelift utániak, Mazdából az 1. Gen., Accord 7. Gen. S40 2004 utániak. Főleg autópálya és országút kevés várossal. Évi 15E km kb.
BMW : 320i, 325i, 330i jöhet szóba
Mazda : 2.0, 2.3 GT
Accord : 2.0 vagy 2.4 Type S
159 : 1.9 JTS 2.2 JTS 1.8TBI
S40 : csak 1.8
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás, ha a megbízhatóságot és a fenntarthatóságot nézzük? Tételezzük fel, hogy mindegyikből találok olyat, ami nem vagy csak picit rozsdásodik és nincs lefingva az autó, volt gazdája. A teljes keret kb. 2M Ft
Accord 2.0
Types ből tutit ennyiért nem kapsz.
Nem nagy szám autó de orális szex mentes
Az alfából a 2 jts motor olyan harmatos a 159-be hogy csak na.......az 1.75tbi nem rossz cserébe annyit fogyaszt,hogy nem győzöd majd tankolni!
A mazda ha nem rohad akár jo valasztas is lehet!
A hondát nem vágom.
A bmw.........hát nem tudom,most komolyan kell az neked?!?
Hát én nagyon nem vagyok BMW párti de ezekből 2 millió környékén néznék egy 330i coupe-t, a többi elég sótlan egy autó.
Bár pályázásra sokkal inkább dízelt vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!