Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg mernétek venni napi...

Meg mernétek venni napi használatra egy 20 éves Volvot? Benzineset.

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vagy épp pon ellenkezőleg. Nincs annyi pénze, hogy használt autót vegyen...
2019. febr. 6. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy duplaturbós S60 vagy S80, hmmm. Mindjárt én is rákívánok. Megéri, márcsak azért is, mert fillérekért jutsz hozzá.
2019. febr. 6. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
#9 vagyok megpróbalom elmagyarazni mi vezetett oda, hogy újat vegyek. nincs sok penzem de egy hasznalt autot kitudja mire szereltetni ami lehet a 10 eurotol akar 10 000 euro is es azt ki kell adni mert ugye auto kell, vagy egy leasinget ami havi fix összeg es van egy uj autom + casco rajta, valami elromlik jótállás van rá, cserelik ingyen. Hasznalt 20eves csotroganyba verni a penzt nap mint nap azon izgulni, hogy mikor szarik be, megvettem 1500ert mar benne van 2000 eurom a szerelő azt mondta, hogy az xy dolognak a szerelese meg kb 1000 euro no jo megszereltetem, mar 4500-be van a kocsi, elromlik új idöpont, lemondani a napi dolgokat, csúszik a szervizelés mert közbejött ez az amaz a szerelőnek, még egy hetig nincs autóm. telen nekiszalad az őz es bukva a penz, árokba csúszol, tetőreteszed, felcsavrodsz egy fara, előzésnél megadja magát, megadja magát a fékrendszer millió es egy hibaja lehet egy hasznaltnak, nem egyet lattam kitört hátsó futóművel az útszélén állni nem a volvóra írom hanem a használt idős autókra álltalánosságban. Mindent összevetettem lefizettem az autóért 7000 eurót leasingre lefizetek még 7000 eurót + a biztosítás + casco a 4 évre 3000 euró amúgy is fizetném es a leasing időszakara nem emelik a cascot meg a biztosítást sem, ami éves szinten a biztositasnal 10-15 euro a casconal 60-70 euró emelést jelent. Hosszasan gondolkodtam az új autó vételén de örülök, hogy így döntöttem. Azóta 1 gond mínusz. Nem azt mkndo., hogy minden hasznalt autó rossz állapotban van de mekkora az esélye, hogy kifogjak egy olyan jó állapotú autót amibe nem kell belerakni 1 fillért sem? Kb nulla.
2019. febr. 6. 15:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Oké.
2019. febr. 6. 16:01
 15/16 anonim válasza:
Épp van egy eladó, kell? Az a baj hogy nehéz hozzá alkatrészt szerezni márpedig valamit mindig cserélni kell rajta. És elektronikai problémák is vannak. Motorikusan igaz elmegy a végtelenségig, de nem indulnék el vele messzire. Ha van szerelő és bontós ismerősöd akkor OK.
2019. febr. 7. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy '96-os S40-est napihasználok.
2019. ápr. 7. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!