Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a MOL 95-ös és...

Mi a különbség a MOL 95-ös és a MOL 100 plus-os benzin között?

Figyelt kérdés

Nubira sx. 1.6

Valóban átmossa a rendszert?

2019. febr. 5. 14:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

Inkább az ember agyát mossa át....

Ha tisztítani akarsz akkor inkább vegyél valami megfelelő adalékot amit a tankba öntesz.

Csak vigyázz mert némelyik olyan szinten oldja a koszt, hogy a tankot is kitisztítja :D

Nekem emiatt az üzemanyag előszűrőt 3szor kellett cserélnem annyi kosz jött ki a motorból, hogy eldugult és nem kapott gázolajat a motor :)

2019. febr. 5. 14:34
 2/13 anonim ***** válasza:
34%

Kb 40-50 forint a különbség közte..

Valamint annyiban jobb hogy tovább eláll, elvileg érdemes azt tankolni auokba a járművekbe ami sokat áll. Pl motorkerékpárok télen. Nincs benne etanol elvileg, és pár adalék másabb.

Kevesebbet nem fog enni vele az autód és jobban se fog menni, szebben se fog járni a motorja.

2019. febr. 5. 14:38
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Oktánszám + több tisztító adalék.
2019. febr. 5. 15:00
 4/13 D. Brasco ***** válasza:
30%

Ha elég erősen hiszel a placebó hatásban akkor:

-az autód érezhetően jobban fog menni

-mindezt ugy hogy kevesebbet fogyaszt

-szebb lesz a hangja

-jobb lesz az alapjárat

-jobban fog indulni hidegen

-kitisztítja sőt sterilizálja a rendszert

2019. febr. 5. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
diesel jobban indul a drágábbikkal, de más hatását nem éreztem az évek alatt. csak ősztől tavaszig használom
2019. febr. 5. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
Valóban átmossa a rendszert. Én shell 100-ast használtam, egyszeri alkalommal +STP adalékkal. Az alapjárat csökkent, és még simább lett.
2019. febr. 5. 16:01
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

benzinben nem tapasztaltam én is semmi különbséget.

céges autó viszont maxx motion diesel-el szerintem valóban kevesebbet fogyaszt a normál mol gázolajhoz képest, télen mi is azt tankolunk inkább...csak hát az árkülönbség miatt így is drágábbra jön ki, amit megspórolok.

2019. febr. 5. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:
30%

Annyian mondogatták nekem, hogy hú, de kipucolja, hogy végül én is bele is töltöttem az 1.6-os Berlingóba 50 liter 100-as MOL benzint. Az égvilágon semmi különbséget nem tapasztaltam a 95-öshöz képest. Fogyasztás ugyanannyi, teljesítmény változatlan, hang, alapjárat ugyanolyan.

Biztos nem hittem benne eléggé, azért nem működött.

2019. febr. 5. 21:35
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Nálam működött,. Mindig ugyan azon a mol kúton tankolok, mindig teli, mindig mérem a fogyasztást. Egyik alkalommal rábeszélt a kutas, teletankoltam 100-assal majd fogyasztás mérés 6.7 litert evett. Soha nem evett még olyan sokat mint akkor. 95-össel a legnagyobb fogyasztásom 6.5 liter 😁
2019. febr. 5. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Persze még a motort is kimossa a kaszniból.
2019. febr. 5. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!