Mi a különbség a MOL 95-ös és a MOL 100 plus-os benzin között?
Nubira sx. 1.6
Valóban átmossa a rendszert?
Inkább az ember agyát mossa át....
Ha tisztítani akarsz akkor inkább vegyél valami megfelelő adalékot amit a tankba öntesz.
Csak vigyázz mert némelyik olyan szinten oldja a koszt, hogy a tankot is kitisztítja :D
Nekem emiatt az üzemanyag előszűrőt 3szor kellett cserélnem annyi kosz jött ki a motorból, hogy eldugult és nem kapott gázolajat a motor :)
Kb 40-50 forint a különbség közte..
Valamint annyiban jobb hogy tovább eláll, elvileg érdemes azt tankolni auokba a járművekbe ami sokat áll. Pl motorkerékpárok télen. Nincs benne etanol elvileg, és pár adalék másabb.
Kevesebbet nem fog enni vele az autód és jobban se fog menni, szebben se fog járni a motorja.
Ha elég erősen hiszel a placebó hatásban akkor:
-az autód érezhetően jobban fog menni
-mindezt ugy hogy kevesebbet fogyaszt
-szebb lesz a hangja
-jobb lesz az alapjárat
-jobban fog indulni hidegen
-kitisztítja sőt sterilizálja a rendszert
benzinben nem tapasztaltam én is semmi különbséget.
céges autó viszont maxx motion diesel-el szerintem valóban kevesebbet fogyaszt a normál mol gázolajhoz képest, télen mi is azt tankolunk inkább...csak hát az árkülönbség miatt így is drágábbra jön ki, amit megspórolok.
Annyian mondogatták nekem, hogy hú, de kipucolja, hogy végül én is bele is töltöttem az 1.6-os Berlingóba 50 liter 100-as MOL benzint. Az égvilágon semmi különbséget nem tapasztaltam a 95-öshöz képest. Fogyasztás ugyanannyi, teljesítmény változatlan, hang, alapjárat ugyanolyan.
Biztos nem hittem benne eléggé, azért nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!