Mekkora volt a legnagyobb sebesség, amit autóval/motorral elértetek?
Figyelt kérdés
Nekem 180+ volt országúton (mellesleg ritkán vezetek gyorsan).2019. febr. 5. 10:33
12/17 anonim válasza:
Motorral megvolt a bűvös 299, de nagyon félelmetes volt, nem volt jó érzés, csak annyi, hogy elmondhatom, hogy mentem ennyivel. A mostani autóm 260-at megy, természetesen kipróbáltam már az Autobahnon, de 180 felett nem szívesen megyek egyébként motorral vagy autóval sem, nagyon fárasztó, veszélyes, és brutálisan megugrik a fogyasztás is. Egyébként utasként vittek már 320-al is, Audi RS6-al, elég szürreális, hogy egy nagy kombi mire képes.
13/17 anonim válasza:
Ezeréves Honda Civic 1.5i GT (apró tuninggal), 210-nél volt a sebességmérő vége, koppant a mutató. Nem tudom, valójában mennyi volt, GPS még nem volt akkoriban (legalábbis nekem).
Azzal a kis fossal halálfélelmem volt, szinte lebegett a pálya fölött, de egyszer muszáj volt kinyomni a szemét.
14/17 anonim válasza:
170km/h mikor egyszer egy agyhalott idióta elkezdte nyomni a gázt, mikor autópályán mellé értem előzésnél. Amúgy 220km/h körül van az autóm gyári végsebessége, de általában nem szoktam jelentősen túllépni a megengedettet.
15/17 anonim válasza:
900as Yamahával 150 autópályán, előzés közben. Relatíve fiatal koromhoz képest nem annyira vonz a nagy sebesség. Pedig a motor boven menne 200 felett, de úgy vagyok vele, hogy minek...?
17/17 anonim válasza:
Egyszer egy ismerős kocsijában 190-nél tudtam meg hogy centírozásra szorul a kerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!