Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Injektorosnál min lehet...

Injektorosnál min lehet állítani, hogy csökkenjen a fogyasztás, ha amúgy túl sok?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint túl sokat fogyaszt a motorom. Az adatbázis szerint, ahol még néztem, kb 10-15%-kal kevesebbet kéne fogyasztania. Yamaha TDM900-ról van szó amúgy.

Min kéne állítani, hogy erőcsökkenés nélkül kevesebbet fogyasszon?

2019. febr. 4. 12:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gyertya? Nekem akkor evett többet, mikor öreg volt a gyertya.

Benzinből mit tankolsz? Nem változott?

2019. febr. 4. 14:21
 12/16 A kérdező kommentje:

A fő bajom az, hogy a 6 liter már ALAPBÓL magas normál használat mellett. Csomó más példa alapján inkább 5, max 5,5 liter körül kéne lennie. Nem azzal van a bajom, hogy 6-ról 6,69-re nőtt, hanem hogy mindkettő relatíve magas a körülményekhez képest.

"Főleg városi használat" alatt azt értem, hogy mondjuk 3/4 város, a többi lakott területen kívüli főút.

Most volt cserélve nemrég. Sima 95-öset szoktam szinte mindig, ugyanannál a shellnél szinte mindig.

2019. febr. 4. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Megoldás: MONDJ te is 5 literes fogyasztást, ahogy a többiek is teszik. :-) Mert ezeknek a 90%-a csak beszél róla, hogy ennyi az átlag (mert egyszer, országúton, hátszéllel, 80km/h-s tempóval produkálta).
2019. febr. 4. 15:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam erre, amikor páran 4,5-5 literes fogyasztásról beszéltek a csoportban, ugyanakkor ebben az adatbázisban vannak páran, akik 5 körül mértek konstans. Szerintem aki külön energiát fordít arra, hogy vezesse, nem azért csinálja, hogy "na majd jól kicseszek azzal a 3 emberrel, aki az én oldalamat veszi majd alapul a következő 5 év során" :D Hanem önmaguknak.
2019. febr. 4. 16:59
 15/16 JulesTS ***** válasza:

Termosztát nincs nyitva maradva? Bemelegszik rendesen? Hőmérséklet jeladó jó? Ezeket nézd meg...

1000-es karburátoros Varaderóm 7.2-nél nem tud kevesebbet fogyasztani (ezek ennyit esznek...), örülnék én a 6 literes fogyasztásnak... ;)

2019. febr. 4. 19:45
 16/16 A kérdező kommentje:

Igen tudom, de nekem ez is egy szempont volt, átlagban messze a konkurencia alatt fogyaszt :) Sokáig ezres V-stromon gondolkoztam, mert a kicsi 'strom tulajdonképpeni elődje volt előtte (XF650).

Nem, termosztát működik, felmelegszik rendesen, majd bekapcsol a ventillátor és visszahűl. Hőmérséklet jeladó is jó (vagy legalábbis mozog a tű szépen felfele, majd ventilláto bekapcsolása után vissza lefele).

2019. febr. 4. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!