Injektorosnál min lehet állítani, hogy csökkenjen a fogyasztás, ha amúgy túl sok?
Véleményem szerint túl sokat fogyaszt a motorom. Az adatbázis szerint, ahol még néztem, kb 10-15%-kal kevesebbet kéne fogyasztania. Yamaha TDM900-ról van szó amúgy.
Min kéne állítani, hogy erőcsökkenés nélkül kevesebbet fogyasszon?
Gyertya? Nekem akkor evett többet, mikor öreg volt a gyertya.
Benzinből mit tankolsz? Nem változott?
A fő bajom az, hogy a 6 liter már ALAPBÓL magas normál használat mellett. Csomó más példa alapján inkább 5, max 5,5 liter körül kéne lennie. Nem azzal van a bajom, hogy 6-ról 6,69-re nőtt, hanem hogy mindkettő relatíve magas a körülményekhez képest.
"Főleg városi használat" alatt azt értem, hogy mondjuk 3/4 város, a többi lakott területen kívüli főút.
Most volt cserélve nemrég. Sima 95-öset szoktam szinte mindig, ugyanannál a shellnél szinte mindig.
Termosztát nincs nyitva maradva? Bemelegszik rendesen? Hőmérséklet jeladó jó? Ezeket nézd meg...
1000-es karburátoros Varaderóm 7.2-nél nem tud kevesebbet fogyasztani (ezek ennyit esznek...), örülnék én a 6 literes fogyasztásnak... ;)
Igen tudom, de nekem ez is egy szempont volt, átlagban messze a konkurencia alatt fogyaszt :) Sokáig ezres V-stromon gondolkoztam, mert a kicsi 'strom tulajdonképpeni elődje volt előtte (XF650).
Nem, termosztát működik, felmelegszik rendesen, majd bekapcsol a ventillátor és visszahűl. Hőmérséklet jeladó is jó (vagy legalábbis mozog a tű szépen felfele, majd ventilláto bekapcsolása után vissza lefele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!