Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy 17 éves autónak eddig...

Ha egy 17 éves autónak eddig 13 gazdája volt, és most is eladó, akkor ugye baj lehet vele?

Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vegyél egy fiatalabb japán autót.

Ez pénztemető

2019. febr. 3. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Annyit megnéznék, hogy ezek-e az eredeti ülések benne, mert lehet az eredeti az vajszínű. Ha pl banki visszavett volt egy autó, akkor simán átment pár cégen az átírás és azt is jelzi a lekérdezés számokkal. Megbízható ez a benzines szerintem.
2019. febr. 4. 08:05
 13/14 -Jani- ***** válasza:
Honnan ez az adat? Az új lekérdező rendszerből? Mert ott még azt is számolja ha csak ki volt vonva a forgalomból... 270k km 13 tulajjal? Tehát alig 20k km-t volt egy gazdánál?! 2002-es, tehát némi túlzással évente váltott tulajdonost? Ez nem tűnik életszerűnek. De egyébként én már 3.-4. tulaj sem igazán lennék, hiszen az már kaphatott sokat, és ugye autócsere előtt senki nem költ a kocsira, tehát több olyan életszakasza lehetett, ahol jó ha a minimális törődést megkapta, 13 tulajnál ezt el sem tudom képzelni. Amúgy nekem inkább a kereskedéssel van bajom, ritka unszimpatikus, egy gördeszkát nem vennék tőlük, süt az inkorrektség a leírásból, gyakorlatilag a fogyasztói szerződés által előírt kötelezettség alól szeretne kibújni, de erről nem mondathat le adásvételi szerződésben sem, mert ez jár alanyi jogon.
2019. febr. 4. 23:25
 14/14 id. forgó csaba válasza:
ismerem a kereskedést! olcsó autóik vannak! az még egy szegényebb környék! de ne vedd meg! az a motor már a végét járja!
2019. febr. 4. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!