Ha egy 17 éves autónak eddig 13 gazdája volt, és most is eladó, akkor ugye baj lehet vele?
Ha ezt a rendszámlekérdezős oldalon derítetted ki, ott vannak érdekes dolgok...
Én az autómat 6 évesen vettem. A lekérdező szerint 6 év alatt 6 tulajdonos volt. Lassan 8 éve van nálam a kocsi, ez alatt elég aktívan használtam, nem kevés km szaladt bele nálam és eddig semmilyen különösebb műszaki gond nem volt vele. Hogy egy garanciális szinte új autó mért cserélt szinte évente gazdát az jó kérdés...
Lehet, hogy én vagyok túl bizalmatlan, de én arra tippelnék, hogy lopott.
Aztán hamisított okmányokkal, papírokkal átírták és még több adás-vételt csináltak, hogy megnyújtsák a hozzájuk vezető nyomot.
Szóval én azt nem hinném el, hogy az a 13 tulajdonos valóságos tulajdonos volt. Inkább valami disznóság elleplezésére papíroztak ennyit.
Persze nem biztos ez, de van annyi eladó autó, hogy ilyen gyanússal nem is foglalkoznék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!